Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor New Holland 7710

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 7710
Cod produs
1LQJ9X7W-ES
Out Of stock
Descriere
Premiza pe care o au multi oameni este ca o piesa este mai importanta decat alta. Acest lucru este foarte gresit, asa cum probabil ai aflat si tu. Faptul ca piesele sunt elementele fara de care utilajul tau nu poate functiona, una de dimensiuni mici, aparent banala poate provoca multe probleme. Te ajutam sa eviti cedarea utilajului tau atunci cand ai cea mai mare nevoie de el. Prin piesele de calitate pe care ti le punem la dispozitie, precum acest platou pinioane reductor New Holland 7710 vei putea munci eficient. De asemenea, o astfel de componenta sanatoasa va proteja de uzura si celelalte piese cu care intra in contact.

Venim in ajutorul tau cu mii de piese rezistente, gata sa iti demonstreze ca astfel de produse inca mai exista. Produsele originale Carraro sunt cea mai buna alegere pentru a imbunatati performanta utilajelor tale. Te invitam sa iei legatura cu noi pentru a afla cum poti sa iti reduci cheltuielile, dar si sa ajungi la profitul dorit. De asemenea, suntem gata sa iti solutionam rapid orice problema ai intampina!

Platou pinioane reductor New Holland 7710 este o piesa pe care angrenajul de transmisie se poate baza!

Platoul pinioane reductor are un rol bine stabilit in sistemul de transmisie al utilajului tau. Acesta asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane din grupul reductor. Asadar, este important sa alegi cu grija acesta piesa pentru ca este una de baza in functionalitatea utilajului tau.

Daca intampini dificultati in depistarea unor probleme ale utilajului tau sau daca stii deja ce piesa trebuie inlocuita, dar nu poti alege, noi te vom ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi serviciul nostru gratuit de consultanta si sa ne explici ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa te indrume in procesul de inlocuire a pieselor.

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru platou pinioane reductor pentru tractor New Holland 7710 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Vei primi acest platou pinioane reductor New Holland 7710 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce acesta piesa in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ea.

Recomandam intotdeauna sa apelezi la un specialist pentru realizarea montajului pieselor tale. Acesta se va asigura ca utilajul va functiona optim si ca fiecare piesa este pozitionata in mod corect. Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc, odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice:
distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura