Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 Bosch Rexroth RDE 90235 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bosch Rexroth RDE 90235 Lukoil
Cod produs
H54MY6ZE-AL
Out Of stock
Descriere
Cand alegi un Ulei hidraulic HLP32 RDE 90235 Lukoil trebuie sa stii un lucru: el vine la pachet cu multiple avantaje pentru sanatatea de lunga durata a utilajului tau. Astfel, ofera caracteristici de performanta excelente si are proprietati bune antispumante. Extinde semnificativ durata de viata a filtrului si intervalele de schimb de ulei, fiind un produs de calitate superioara. Mai mult, previne defectiunile sistemului si ajuta la reducerea costurilor de functionare datorita economisirii timpilor de nefunctionare.

Nu este prea mult sa spunem ca pe ACN Piese Utilaje, fericirea incepe odata cu performanta. Iar acest lucru nu ar fi posibil fara produse care sa asigure, pe termen lung, o buna functionare pentru utilajul tau. Daca nu stii inca ce produs este ideal pentru tine, ne poti da oricand un telefon. Consultanta este gratuita, iar specialistii nostri cu experienta iti vor oferi toate sfaturile de care ai nevoie!

Ulei hidraulic HLP32 RDE 90235 Lukoil - niciodata nu a fost mai simplu!
Cand trebuie sa ne facem griji? Atunci cand performanta utilajului scade. Insa, atunci cand cunoastem rolul elementelor componente ale utilajului nostru, totul devine simplu. De exemplu, un ulei de inalta calitate, mineral, multigrad, hidraulic, cu proprietati de extrema presiune este potrivit pentru conditii severe de functionare si protejeaza echipamentul impotriva uzurii si coroziunii. Astfel, este bine de stiut ca alegerea produselor de calitate influenteaza semnificativ un intreg mecanism! Ai grija sa le alegi pe cele mai bune, astfel incat sa te bucuri de o rezistenta de lunga durata!

Avem o arma secreta: informatia. La noi in depozit sunt doar produse pentru care ne-am asigurat ca sunt intrunite conditiile de calitate optime. Mai mult, impartasim orice sfaturi si cu tine. Nu ezita sa ne contactezi sau sa ne faci o vizita, este important ca fiecare intrebare sa isi gaseasca simplu si rapid raspunsul potrivit!

Te asteptam oricand la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, insa, daca nu poti ajunge, venim noi la tine! Iti trimitem acest ulei hidraulic HLP32 Bosch Rexroth RDE 90235 Lukoil chiar la tine acasa in maximum 24 de ore!  Si, daca vrei sa ne spui ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Specificatii tehnice

Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Este recomandat pentru utilizare in actionari hidraulice, sisteme de ridicare si prese. Poate fi folosit si ca ulei pentru angrenaje, ca ulei de circulatie pentru rulmenti simpli si cu role sau in compresoare cu surub, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura