Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor Case CS95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS95
Cod produs
SN3R7Q4D-AL
Out Of stock
Descriere
Ai grija de sanatatea utilajului tau! Cum sa faci asta? Prin investitii in calitate! Alege doar piese de schimb originale, ce ofera o rezistenta de durata si o fiabilitate de exceptie. Asa este si acest ansamblu transmisie finala Case CS95 care este un produs realizat de Carraro. Alaturi de el poti scapa de grija defectiunilor neprevazute si te poti bucura de performanta!

Avem multe motive de bucurie! Unul dintre ele este o echipa numeroasa, formata din profesionisti cu experienta! Al doilea este o gama larga de produse. Mai mult, pe ACN Piese Utilaje toate piesele de schimb sunt originale si beneficiaza de o calitate garantata. Iar al treilea, si cel mai important aspect este increderea ta in noi! Tocmai de aceea iti oferim si consultanta gratuita, pentru a avea la indemana toate informatiile de care ai nevoie!

Ansamblu transmisie finala Case CS95 - alegerea inteligenta pentru utilajul tau!
Cu o floare nu se face primavara, insa cu o piesa de schimb de calitate, da! Iar acest lucru este posibil pentru ca fiecare element al utilajului tau are o importanta covarsitoare care ii determina buna functionare. Astfel, el are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii! Tocmai de aceea trebuie sa te asiguri ca alegi produse de calitate, care sa permita o functionare in conditii optime, pe termen cat mai indelungat!

Investitiile in calitate te scapa si de grijile pe termen lung! Trebuie sa stii ca, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare! La noi pe site vei gasi intotdeauna piese de schimb de care ai atata nevoie. Atat tu, cat si utilajul tau!

Increderea e totul! Ea ne ajuta sa dam tot ceea ce avem mai bun! Tocmai de aceea iti trimitem acest ansamblu transmisie finala pentru tractor Case CS95 alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Avem prieteni pe care ne putem baza! Astfel, curierii cu care colaboram iti vor aduce acest ansamblu transmisie finala Case CS95 chiar la tine acasa, in maximum 24 de ore! Pentru mai multe informatii, iti lasam si datele noastre de contact.

Un lucru trebuie facut asa cum trebuie de la inceput, pana la final! Astfel, de la alegerea produsului potrivit pana la o montare corecta, ai tot sprijinul nostru! Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura