Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor Case 3230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 3230
Cod produs
T9SKLO25-AL
Out Of stock
Descriere
De fiecare data cand alegi, alege sa investesti in calitate. Asa se intampla cu acest ansamblu transmisie finala Case 3230 care este un produs realizat de Carraro. Cu ajutorul lui ai la indemana o rezistenta pe termen lung, dar si o fiabilitate de exceptie pentru a creste semnificativ performanta utilajului tau. Fiecare pas conteaza atunci cand defectiunile se pot tine la distanta de utilajul tau!

Stim cum este sa alergi dintr-un magazin in altul! Tocmai de aceea ne-am asigurat ca la noi gasesti o gama larga de produse, pentru orice nevoie ai intampina! Mai mult, ne poti contacta oricand pentru a afla informatii suplimentare despre piesele de schimb alese. Consultanta este gratuita si poti primi o multitudine de sfaturi despre o intretinere de durata sau chiar despre montaj.

Ansamblu transmisie finala Case 3230 - un pret avantajos si performanta de exceptie!
De fiecare data cand cumparam un produs, il cumparam cu un scop bine definit. In functie de rolul sau alegem produse de calitate, care sa ne asigure o performanta pe termen lung! Astfel, te asiguram ca utilajul tau are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii. Fara el, un intreg mecanism nu ar putea functiona in conditii optime. Asa ca… alege-l pe cel mai bun!

Pe ACN Piese Utilaje fiecare detaliu conteaza. Tocmai de aceea fiecare produs este ales in functie de caracteristicile sale. Utilajul tau merita tot ce e mai bun si afla ca, in cazul acestui produs, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare! Daca ai nevoie de alte detalii, ne poti contacta oricand!

Extra inseamna grija! Iar noi o manifestam simplu! Trimitem acest ansamblu transmisie finala pentru tractor Case 3230 la tine acasa alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Nu trebuie sa alergi dupa produsul dorit, alearga el catre tine! Acest ansamblu transmisie finala Case 3230 vine chiar la tine acasa, in maximum 24 de ore! Pentru mai multe informatii, iti lasam si datele noastre de contact.

Montajul ti se pare complicat? Nu trebuie! Da-ne un telefon si fa rost de sfatul potrivit! Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie.  Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice
Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura