Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor Case 595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 595
Cod produs
12D7NRVQ-AL
Out Of stock
Descriere
Alaturi de acest ansamblu transmisie finala Case 595 care este realizat de Carraro utilajul tau prinde noi forte! Cu o capacitate de a oferi rezistenta de durata, dar si o fiabilitate de exceptie, profita de multiple avantaje! Raportul calitate-pret este unul de neegalat, iar grijile tale vor disparea intr-o clipa! Comanda acum si-l trimitem la tine acasa prompt si simplu!

Cu atatea posibilitati in jurul tau, te credem cand spui ca orice alegere nu este simpla! Insa, pe ACN Piese Utilaje, pe langa o gama larga de produse de top, iti oferim si consultanta gratuita. Astfel, ne poti suna si te punem in contact cu unul dintre colegii nostri, profesionisti cu experienta. Pe ei ii poti intreba orice in legatura cu compatibilitatea produsului, modul de intretinere sau de montaj. Nu ezita!

Ansamblu transmisie finala Case 595 - calitatea este de acum in mainile tale!
Este mai usor sa obtii performanta atunci cand ai la indemana principalul declansator: calitatea! Asigura pentru utilajul tau o buna functionare, prin acordarea unei atentii sporite fiecarui element. Astfel, el are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii! Tocmai de aceea trebuie sa te asiguri ca alegi produse de calitate, care sa permita o functionare in conditii optime, pe termen cat mai indelungat!

Este mai usor atunci cand ai produsele potrivite la indemana! Astfel, trebuie sa stii ca, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare! Orice ai cauta, la noi pe site vei gasi imediat!

Garantie timp de 6 luni pentru toate defectele din fabrica pentru acest ansamblu transmisie finala pentru tractor Case 595? Ai inteles perfect! Il trimitem la tine, alaturi de certificat, pentru a sta fara nicio grija!

Nici noi nu avem rabdare! Tocmai de aceea am ales curieri care sa vina cu acest ansamblu transmisie finala Case 595  chiar la tine acasa, in maximum 24 de ore! Pentru mai multe informatii, iti lasam si datele noastre de contact.

Ne place sa ne bagam nasul, dar doar acolo unde ne fierbe oala! Iar cand vine vorba de montaj, avem profesionisti cu experienta! Iti recomandam intotdeauna sa iei legatura cu ei! Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice
Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura