Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor Case CS86

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS86
Cod produs
FHRMKY7L-AL
Out Of stock
Descriere
Atunci cand iti doresti mai mult, nu ezita sa ceri! Fiabilitate de exceptie, rezistenta pe termen lung si nicio grija datorita garantiei timp de 6 luni! Acest ansamblu transmisie finala Case CS86 care este un produs realizat de Carraro se dovedeste a fi alegerea de care ai nevoie atat tu, cat si utilajul tau. Daca ai intrebari cu privire la compatibilitate, intretinere sau montaj, nu ezita sa ne contactezi! Consultanta este gratuita!

ACN Piese Utilaje este locul care aduce intr-un singur loc calitatea! Fie ca vorbim despre gama noastra de produse originale, ce asigura o performanta de exceptie, fie ca vorbim despre sfaturile pe care colegii nostri ti le pot oferi, punem accent pe acest lucru! Stim ca doar asa grijile pot disparea, iar afacerea ta poate da, zi cu zi, roade!

Ansamblu transmisie finala Case CS86 - alegerea inteligenta pentru utilajul tau!
Cu o floare nu se face primavara, insa cu o piesa de schimb de calitate, da! Iar acest lucru este posibil pentru ca fiecare element al utilajului tau are o importanta covarsitoare care ii determina buna functionare. Astfel, el are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii! Tocmai de aceea trebuie sa te asiguri ca alegi produse de calitate, care sa permita o functionare in conditii optime, pe termen cat mai indelungat!

Investitiile in calitate te scapa si de grijile pe termen lung! Trebuie sa stii ca, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare! La noi pe site vei gasi intotdeauna piese de schimb de care ai atata nevoie. Atat tu, cat si utilajul tau!

Increderea e totul! Ea ne ajuta sa dam tot ceea ce avem mai bun! Tocmai de aceea iti trimitem acest ansamblu transmisie finala pentru tractor Case CS86 alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Avem prieteni pe care ne putem baza! Astfel, curierii cu care colaboram iti vor aduce acest ansamblu transmisie finala Case CS85 chiar la tine acasa, in maximum 24 de ore! Pentru mai multe informatii, iti lasam si datele noastre de contact.

Un lucru trebuie facut asa cum trebuie de la inceput, pana la final! Astfel, de la alegerea produsului potrivit pana la o montare corecta, ai tot sprijinul nostru! Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura