Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor Case CX50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CX50
Cod produs
25O9IWJH-AL
Out Of stock
Descriere
Cand cauti suficient de mult, in cele din urma gasesti calitatea. Insa, la noi, nici macar nu trebuie sa te chinui! Fiecare produs este unul original, asa cum este si acest ansamblu transmisie finala Case CX50 care este realizat de Carraro. Bucura-te de performanta si de o rezistenta excelenta, pe termen lung. Doar asa fiecare grija devine trecut!

De unde apare performanta? Din alegeri! Iar atunci cand ii asiguri utilajului tau doar ceea ce este mai bun, totul devine simplu! Pe ACN Piese Utilaje ai o gama larga de produse din care poti alege, dar si posibilitati infinite. Astfel, atunci cand ai o intrebare, ne poti suna fara grija! Colegii nostri, profesionisti cu experienta, iti vor raspunde la fiecare. Mai mult, consultanta este gratuita!

Ansamblu transmisie finala Case CX50 - de fiecare data alaturi de performanta!
Stiai ca utilajul tau are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii? Daca nu, iti spunem noi! Fara el, un intreg mecanism nu ar putea functiona in conditii optime. E de datoria ta sa il alegi pe cel mai bun, astfel incat sa asiguri o functionalitate optima, pe termen lung! Mai mult, o performanta indelungata este data de investitii de calitate!

Ce stim despre utilajul tau? Totul! Dar mai ales ca el merita tot ce e mai bun si afla ca, in cazul acestui produs, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare! Daca vrei sa aflii detalii suplimentare, ne poti suna oricand! Consultanta este gratuita!

De unde si pana unde facem grijile sa dispara? E simplu! Iti oferim alaturi de acest ansamblu transmisie finala pentru tractor Case CX50 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

24 de ore si produsul dorit ajunge chiar la tine acasa! Iti trimitem acest ansamblu transmisie finala Case CX50 cat ai clipi! Pentru mai multe informatii, iti lasam si datele noastre de contact.

Cand montajul ti se pare o corvoada, da-ne un telefon si te asiguram ca iti vom oferi toate informatii. Asa, totul devine simplu! Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie.  Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura