Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior JCB 10/905637

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 10/905637
Cod produs
0XPH8OWM-ES
Out Of stock
Descriere
Cat de mult crezi ca un set pivot inferior JCB 10/905637 poate face diferenta pentru sistemul de transmisie al utilajului tau? Ai ramane surprins! Pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Setul recomandat de noi nu doar ca este calitativ si iti va ajuta utilajul sa performeze, ci are mai multe avantaje. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Astfel, vei ajunge sa economisesti bani prin schimbul rar al pieselor tale.

Un utilaj performant are nevoie de piese performante. Intra pe site-ul nostru si alege-ti preferatele! Daca nu esti convins de alegerea facuta, nu risca si contacteaza-ne! Specialistii nostri in piese sunt gata oricand sa iti lamureasca cele mai mari curiozitati. Noi ne-am gandit la aceste aspecte pentru ca activitatea ta sa fie cat mai productiva, iar utilajele tale sa fie acolo unde le este locul, pe camp sau pe santiere! Telul nostru este sa ajutam antreprenorii sa ajunga la performanta mult dorita, iar munca lor sa devina mai usoara! Impreuna este cea mai sigura cale de a obtine afacerea de succes la care ai visat!

Set pivot inferior JCB 10/905637 are o durabilitate mult mai mare fata de piesele concurente!

Setul pivot inferior este mai important decat ai crede! Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Pentru ca utilajul nu poate functiona fara acest set, el necesita atentie in ceea ce priveste schimbul sau. Cu cat utilajul tau sta, productivitatea va avea de suferit. Nu pierde timpul si asigura-te ca aceasta situatie este evitata alegand piese de calitate, precum cea pe care ti-o recomandam noi!

Stim ca nu este usor de fiecare data sa alegi piesa exacta pentru utilajul tau. De aceea, ne dorim sa nu mai intampini astfel de dificultati care pot dura timp si de multe ori, se irosesc niste bani inutil. Contacteaza-ne si lasa-ne sa ne facem treaba, incat tu sa ajungi cat mai rapid cu piesa potrivita si sa iti reiei activitatea. Contacteaza-ne gratuit la serviciul de consultanta!

Acest pivot inferior JCB 10/905637 intra in posesia ta alaturi de o garantie, valabila 6 luni de la achizitie. Astfel, in coletul primit, vei gasit certificatul de garantie si factura aferenta acestuia.

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem un pivot inferior JCB 10/905637 prin serviciul de livrare rapid, in 24-48 de ore.

Recomandam ca montajul sa fie realizat intotdeauna de catre un specialist, pentru a te asigura ca toate piesele sunt la locul lor. Evita uzura prematura a acestora sau chiar riscul de a se defecta instant!

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura