Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor Case Maxxum MX100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX100
Cod produs
J5A0BXZ4-SC
Out Of stock
Descriere
In fiecare domeniu economic cineva ia conducerea. Si nu conduce neaparat cel mai puternic, nici neaparat cel mai inteligent, ci cel care se adapteaza cel mai rapid la schimbare. Si la noi in sector, cei mai performanti sunt cei mai atenti la evolutii, cei care le iau in serios si le urmeaza. Ba chiar le si conduc. Nu este de mirare ca, atunci cand unui antreprenor proprietar de tractor Case, atunci cand ii devine necesar un platou pinioane reductor Case Maxxum MX100 nu mai sta sa apeleze la prieteni sau la prima solutie de care se impiedica, ci se duce direct catre varf, adica comanda de la noi. ACN - o oglinda perpetua a schimbarilor in bine.

Piata industriala e asa de selectiva incat nici nu va puteti inchipui. Vei gasi foarte rar aici ideologi, oameni care emit o mie de idei pe zi, multe dintre ele contradictorii. Acestia, de fapt, desi spun multe nu fac mai nimic. Noi apreciem intotdeauna antreprenorii care au de multe ori o singura idee, dar o si duc pana la capat. Pentru ca o transforma din forma ei ireala intr-un obiectiv concret, masurabil si realizabil. Ei duc lucrurile mai departe, cu ei mergi la sigur si doar in directia cea buna. Facem team imbatabil cu acestia in cursa pentru succes.

Platou pinioane reductor Case Maxxum MX100 extrema urgenta!
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci atunci cand simti ca tractorul tau nu “calca” bine, este sa verifici intregul sistem de transmisie. Verifica inclusiv platoul pinioane. In urma exploatarii in conditiile de campanie agricola, acestea se pot uza, pot fi inecate cu impuritati sau pot fi prost lubrificate. Dar pana nu verifici nu afli. Revizia e un must.

Consiliat, gata aranjat!
Produsele si serviciile noastre tin mereu cont de factorul timp, de conservarea energiei alocata problemelor conexe activitatii principale si, desigur, economisirii banilor. In depozitul nostru gasesti produse pentru toate categoriile de tractoare dar si o echipa de tineri pregatiti sa ofere consultanta de mare acuratete. Desigur, aceasta este gratuita si orientata spre client. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci, cand tractorul se infige incapatanat in brazda, este sa ne apelezi. Il imbunam noi.

Acest platou pinioane reductor pentru tractor Case Maxxum MX100 are, langa facturica, un certificat de garantie, ca sa nu iti faci alte griji. Primesti si 6 luni de gratie pentru orice posibil defect de fabricatie. Ara linistit, concentreaza-te pe lucrare, avem noi grija de restul.

Expedierea piesei este un serviciu implicit pe care ti-l oferim aprioric. Nici nu se pune problema sa alergi tu dupa ea. Poti veni sa o ridici de la depozit doar daca iti face placere. Obligatia expedierii e la noi si nu la tine. Iti trimitem piesa de schimb intr-un interval de maxim 24 de ore, acolo unde te afli, oriunde in tara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. And so on.

Cum poate sa functioneze tractorul in sarcina daca nu cu un montaj corect al pieselor de schimb, efectuat de persoane autorizate. Atunci cand apelezi la nea Petrica al nostru, nu ai cum sa dai gres. El si mecanici lui stiu ca montarea corecta este foarte importanta. Ei nu se incurca! Daca nu cunosti astfel de specialisti, nea Petrica urca in masina si vine deindata.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura