Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor Case Maxxum MX90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX90
Cod produs
O8R6NV0F-SC
Out Of stock
Descriere
Daca in focul activitatii se intampla ca sa-ti cedeze sarmanul utilaj, nu te lasa coplesit si nu uita aceste cuvinte, “va exista intotdeauna un maine pentru a rezolva problemele care azi pareau sa nu aiba solutie”. Asa e, ieri ti-a crapat exact acest platou pinioane reductor Case Maxxum MX90 si erai extrem de abatut. A ajuns doar ca sa ne suni si curierul minune ti-a adus varianta noua si mai performanta a piesei de la noi. Orice problema are o solutie asa cum orice necaz se va termina intr-un tarziu cu un zambet. ACN iti readuce zambetul pe fata.

„Taranul e pe camp, taranul e pe camp, ura draguta mea, taranul e pe camp!”. Ce ne mai placea cantecelul acesta pe vremurile de demult, cand noi eram copii, iar tractoarele de asemenea, isi traiau copilariile. Intre timp, am crescut si noi, au crescut si tractoarele. Pe camp nu mai vezi picior de taran, poate prin casa, in vreo poza alb negru, botita. Pe camp, astazi, este inginerul agronom in halat si tractoristul la costum pentru ca intr-un Case, nu ai nevoie de salopete. Inalta tehnologie a ajuns pe ogor si, odata cu aceasta firmele de suport. Daca iti pica o piesa, n-o legi cu sarma ci „dai o sarma” la ACN. Vin baietii imediat si rezolva. ACN e pe camp si va ramane multa vreme acolo.

Platou pinioane reductor tractor Case Maxxum MX90 bun ca sa ai o paine buna
De multe ori esti tentat sa acorzi putina importanta semnelor necunoscute care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. Te gandesti ca e din cauza drumul din macadam sau vreun autoreset trecator. Nu e asa. Fa imediat un control la platoul de pinioane, vezi daca nu s-au tocit, sau daca lubrifiantul nu si-a pierdut din cantitate.

Mai intai a fost nevoia…
…apoi a fost mica scena de impacientare. Apoi cautarea febrila a unei solutii. Apoi apelul la specialisti. Adica la echipa noastra de consultanti. O echipa excelent instruita, proactiva si la curent cu tot ce este nou si bun pe piata. Ei iti asigura intreaga consultanta, fara plata niciunui fee. Formeaza numarul nostru si suna-ne. Rezolvam totul fara probleme.

Daca acest platou pinioane reductor pentru tractor Case Maxxum MX90 nu functioneaza, atunci nici utilajul tau nu va functiona. Cunoastem foarte bine acest risc. Asadar iti putem proteja investitia cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie ale piesei achizitionate.

Acest platou pinioane trebuie sa ajunga la tine. Ne ocupam inclusiv de acest lucru. Iti putem expedia piesa cu curieratul rapid si va ajunge in orice parte a tarii, in circa 24 de ore. Sau o poti ridica de la noi, in localitatea Jilava unde esti liber sa alegi piesa dorita. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Un tractor bun poate fi reparat cu o piesa buna, doar de un mecanic bun, care respecta munca aceluia de pe camp. Pe langa piesa, noi iti putem trimite datele de contact ale unui cu acest profil sau ale unui atelier mecanic, de oriunde in tara. Mecanicul si agricultorul isi strang mana pentru binele comun.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura