Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor Case Maxxum MX110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX110
Cod produs
DPVJ5B36-AS
Out Of stock
Descriere
Ce atitudine si ce solutie adopti atunci cand utilajul tau nu mai atinge performantele de odinioara? Din experienta te sfatuim sa apelezi in primul rand la piese mult mai calitative si originale! Acest platou pinioane Case Maxxum MX110 intruneste aceste conditii provenind din atelierele originale Carraro! Este o expresie inedita a originalitatii care iti va conferi siguranta in desfasurarea propriei activitati!
Cheia succesului este aceea de a-ti concentra atentia asupra lucrurilor care iti doresti sa se intample! Concentreaza-te pe telul cu care ai pornit la drum si lasa grijile in seama noastra! Suntem cei care te vor scuti de probleme, rezolvandu-le sau prevenindu-le in cele mai practice moduri! Da-ne un simplu telefon si lamureste-te cu privire la orice aspect tehnic din afacerea ta!

Acest platou pinioane Case Maxxum MX110 a fost prelucrat pentru a emana eficienta!
O lubrifiere insuficienta sau necorespunzatoare poate avea ca efect deteriorarea danturii pinioanelor! Ce faci in acest caz? Te asiguri ca optezi pentru produsul portrivit care sa-si exercite rolul la capacitate maxima intr-o maniera responsabila! Acest platou pinioane va amplifica cuplul transmis de planetara rotii mentinand o functiune performanta!

Cele mai profunde taine tehnice le primesti cu un singur apel!
Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul tau recomandam sa te consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre! Asigura-te ca ai informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat si stim ce avem de facut! De asemenea primesti raspuns la orice intrebare si beneficiezi de tratament professional pentru dezvoltarea propriei afaceri! Vei fi indrumat catre ateliere de specialitate si vei primi un plan personalizat de intretinere!

Piesele pe care le comercializam aduc cu ele siguranta prin prezenta certificatului de garantie! Acest platou pinioane reductor pentru tractor Case Maxxum MX110 beneficiaza de garantie timp de 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Factura produsului de regaseste si ea in colet!

Timpul pierdut in aceasta industrie este condamnarea la esec! Constienti de acest lucru, iti livram acest platou pinioane Case Maxxum MX110 in doar 24 de ore la tine acasa! Instiinteaza-ne ca il doresti printr-un apel sau o cerere completata pe site si ne ocupam de demersurile necesare!

Gruparea de pinioane se livreaza gata asamblata, usurand vizibil efortul tau de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului si adaugarea de lubrifiant necontaminat! Tine cont de aceste sfaturi si aplica-le sub indrumarea expertilor pentru a mentine calitatea produslui intacta!

Specificatii tehnice

• 8 prezoane.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura