Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor Case Maxxum MX80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX80
Cod produs
X1LGDSU6-SC
Out Of stock
Descriere
Viata este uneori foarte zgarcita: trec zile intregi, poate chiar saptamani, fara sa se intample nimic nou. Utilajul e pe jante, iti tebuie un platou pinioane reductor Case Maxxum MX80 si astepti sa-ti pice din cer. Asta nu se intampla, insa deodata se deschide o usa si o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat te asteptai. Pentru ca ACN nu ti-a gasit doar piesa dorita, dar a gasit chiar una originala, a gasit un curier care sa ti-o aduca in 24 de ore si, pfuai, a gasit si un mecanic bun care sa ti-o monteze. Viata e alteori foarte generoasa.

Unul din marii ganditori ai lumii au spus odata sa nu mergi pe acolo pe unde te duce drumul, ci sa mergi pe acolo pe unde nu exista drum si sa lasi o urma. Noi, echipa ACN, am ales acest teren viran, acest camp intelenit, pe care am construit cu emotie, efort si curaj ceea ca am ajuns acum - partanerul tau sigur si profesionist, locul in care gasesti orice, dar orice piesa de schimb are nevoie utilajul tau, masa la care un om frumos, pregatit si permanent disponibil te va asculta, iti va prelua problema si o o va rezolva. Urmele pe care le lasam sunt adanci. Daca cerul este innorat si nu pe poti orienta dupa stele, orienteaza-te dupa ele.

Platou pinioane reductor tractor Case Maxxum MX80 bun ca sa ai o paine buna
De multe ori esti tentat sa acorzi putina importanta semnelor necunoscute care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. Te gandesti ca e din cauza drumul din macadam sau vreun autoreset trecator. Nu e asa. Fa imediat un control la platoul de pinioane, vezi daca nu s-au tocit, sau daca lubrifiantul nu si-a pierdut din cantitate.

Mai intai a fost nevoia…
…apoi a fost mica scena de impacientare. Apoi cautarea febrila a unei solutii. Apoi apelul la specialisti. Adica la echipa noastra de consultanti. O echipa excelent instruita, proactiva si la curent cu tot ce este nou si bun pe piata. Ei iti asigura intreaga consultanta, fara plata niciunui fee. Formeaza numarul nostru si suna-ne. Rezolvam totul fara probleme.

Daca acest platou pinioane reductor pentru tractor Case Maxxum MX80 nu functioneaza, atunci nici utilajul tau nu va functiona. Cunoastem foarte bine acest risc. Asadar iti putem proteja investitia cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie ale piesei achizitionate.

Acest platou pinioane trebuie sa ajunga la tine. Ne ocupam inclusiv de acest lucru. Iti putem expedia piesa cu curieratul rapid si va ajunge in orice parte a tarii, in circa 24 de ore. Sau o poti ridica de la noi, in localitatea Jilava unde esti liber sa alegi piesa dorita. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Un tractor bun poate fi reparat cu o piesa buna, doar de un mecanic bun, care respecta munca aceluia de pe camp. Pe langa piesa, noi iti putem trimite datele de contact ale unui cu acest profil sau ale unui atelier mecanic, de oriunde in tara. Mecanicul si agricultorul isi strang mana pentru binele comun.

Specificatii tehnice:

• Poti sa verifici compatibilitatea setului cu utilajul - recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura