Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 731

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 731
Cod produs
4CY2UMJB-SC
Out Of stock
Descriere
Distractiv nu e cand nu ai nimic de facut, ci cand ai ceva de facut, dar nu faci nimic. Distractiv pentru competitie fireste. Pentru ca iti ia fata, iti ia lucrarile si, finalmente, iti ia painea de pe masa, lucru care nu mai este distractiv ci de-a dreptul dramatic. Asadar, atunci cand ai langa tine un Bobcat care are o nevoie urgenta de o bucsa cauciuc levier mars Bobcat 731 nu mai sta pe ganduri caci nu e un moment de stand up. Pune mana pe telefon, suna-ne, cere-ne piesa si ti-o vom trimite urgent. Pune Bobcat la treaba si ai sa vezi ca abia de atunci devine distractiv si pentru tine. Hai, curaj!

Daca faci o trecere in revista prin bula in care te invarti, sigur vei realiza ca multi dintre cei pe care ii cunosti pot discuta, insa sunt foarte putini cu care poti conversa. Oameni care sa lase urme in constiinta ta, oameni de la care sa inveti si care, la randul lor sa te asculte rabdatori cand ai ceva de spus. Civilizatia dialogului se mai numeste sau platforma de pe care nimeni nu pleaca in pierdere, zicem noi. In bula rastransa cu oameni misto a unui antreprenor de succes care lucreaza cu utilaje grele, se vor afla sigur colegii nostri consultanti tehnici de la ACN. De la ei nu doar afla raspunsuri si gaseste solutii la situatiile curente de zi cu zi, dar capata si increderea aceea pe care o ai in oameni. Cand iti apar in gand atunci cand ai nevoie.

Bucsa cauciuc levier mars Bobcat 731 lupta permanent cu timpul
Bucsa de cauciuc face parte din categoria elementelor de uzura. Calitatea ei principala este anduranta si este una din piesele care lupta permanent cu timpul. Rolul ei e sa intarzie la maxim uzura din mecanismul de actionare a levierului de mars.

Consultatia care te lumineaza
Daca nu esti foarte sigur de la datele tehnice sau de rolul piesei de schimb sau daca nu stii daca aceasta este compatibila cu cerintele utilajului tau, fi bun si contacteaza echipa noastra de consultanti. Au toate abilitatile necesare cu care sa te lamureasca. Ei iti vor oferi toate informatiile  intr-un mod complet si usor e asimilat si inteles, pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, toate informatiile iti sunt oferite in mod gratuit.

Garantie
Acesta bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 731 cumparata de la noi acopera, toata gama ta de solicitari in ce priveste calitatea, rezistenta si fiabilitatea. Evident si cele care tin de pret. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Conditiile de livrare fac de multe ori diferenta. Stim ca este pentru tine un criteriu de top 3 dupa care iti faci alegerile. Iata de ce noi efectuam expedierea prin cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Nimic mai simplu.

Montaj

Poate ai aflat deja asta - montajul este un moment important inainte ca utilajul tau sa inceapa iar sa functioneze la cheie. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:

• 10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura