Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 543

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 543
Cod produs
T2LAIDBQ-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in pana de idei atunci cand iti pica un utilaj, nu-ti pierde vremea asteptand sa iti vina una. Ca nu vine. Pana pluteste mult si cade undeva aiurea. Caci, ce mi-e pana de idei, ce mi-e pana de gasca. Lasa-ne pe noi, caci tinem gasca strans cu penele pe ea. Iar ideile sunt manunchi, pe desk. Le avem noi pentru tine. Asacum avem si acesta bucsa cauciuc levier mars Bobcat 543 care acum iti lipseste. Ne ocupam noi, iar in maxim 24 de ore bucsa devine o piesa care iti repune utilajul la lucru. Conditiile de pret sunt excelente, iar calitatea ei este imbatabila.

Nu ne tratam niciodata partenerii ca in retail, la manunchi. Primii 100 va rugam! Asa, urmatorii 100… Nu agreem solutiile pentru categorii de clienti sau pentru categorii de probleme. Ele rezolva pe moment lucruri simple insa sunt limitative si pot lasa o gramada de alte nerezolvate. Pe acelea cine le rezolva? Autorii de manual de business? Niciodata. Punem mare pret, asadar, pe personalizare. Fiecare solicitare care vine de la tine este prioritara. Gasim o solutie doar pentru tine. In spatele fiecarei solicitari esti un om. Iar oamenii sunt unici.

Bucsa cauciuc levier mars Bobcat 543 ca sa nu ai griji
Atunci cand se afla in lucru, fara indoiala ca operatorul utilajului are nevoie, sa execute actiuni rapide, uneori bruste. Acest lucru reclama un sistem de transmisie/directie foarte corect functional. Insa, la fel, este necesar ca levierul de mars sa functioneze silentios si sa fie maxim mobil.

Noi cu teoria, tu cu jucaria
Daca ai nevoie de recomandari in plus, daca sunt neclaritati legate de piesa cumparata de la noi, suntem la un click distanta. La fel ca si ceilalti client ai nostri, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita pe o arie mai larga de probleme, in afara de produsul comandat. Daca nu prea le ai cu aspectul teoretic al spetei, nu pune presiune pe tine. Asta ne priveste doar pe noi, nu trebuie sa te incarci. Comanda acum piesa de care ai nevoie, ea va sosi iar noi pe loc te vom lamuri.

Garantie
Aceasta bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 543 vine cu o garantie de 6 luni de zile, timp in care pentru orice defect de fabricatie, poti trimite produsul inapoi ca sa primesti la schimb unul bun. Vei gasi in pachet, alaturi de factura, certificatul de garantie. Pastreaza-l, e o mica avere.

Livrare
Echipa noastra va face toate diligentele pentru a expedia bucsa cat mai repede, astfel incat tu intri in posesia ei in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Exista si varianta de a veni la sediul nostru pentru a o ridica personal.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Lucrarile de montaj executate de mecanici priceputi sunt fara moarte, sunt ca la carte. Macar din aceste motive iti recomandam sa-i oferi piesei achizitionate sansa de a nu fi cumparat-o degeaba! Ar fi pacat sa ti-o aranjeze vreun macelar. Asculta-ne sfatul, e bun.

Specificatii tehnice:
• 10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura