Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 450
Cod produs
W1HA94CB-SC
Out Of stock
Descriere
Daca levierul de mars incepe sa opuna rezistenta sau sa alunece aiurea sigur, o solutie e sa-l smulgi si sa incepi sa lovesti cu nervi in parbriz, in faruri si in tot ce are mai fragil utilajul tau. Dupa ce te opresti o sa vezi ca tu poate te-ai racorit, dar bugetul tau nu… Va urca la temperaturi inalte si se va topi pe loc. Asa ca, nu e mai bine sa tragi un ochi, sa constati ca ai nevoie de o noua bucsa cauciuc levier mars Bobcat 450 si s-o comanzi de la ACN? Si utilajul tau nu doar ca va ramane integru, dar va reintra foarte curand inapoi la lucru. Binele se face cu bine.

Cel mai frumos in vacanta nu este ceea ce descoperi nou, ci ceea cu ce ramai in aparatul foto, in minte si in suflet. Dar cel mai mult te va incanta faptul ca nu te-a deranjat nimeni cu telefoanele. Niciun “sefu, nu mai merge Bobcatu’”, sau “sefu’, trag de maneta aia si nimic, cred ca a crapat bucsa.” Neah, ai fost istet si ti-ai delegat inlocuitorul sa tina legatura cu baietii de la ACN. I-ai spus, “orice problema avem, suna-i. Suna-i si n-o mai avem”. Suntem elementul surpriza din pachetul tau de vacanta.

Bucsa cauciuc levier mars Bobcat 450 valsul mecanic al utilajului
Aceasta piesa are rolul de a prelua si preveni uzura din mecanismul de actionare a levierului de mars. Fiind construita din cauciuc, ea confera actiunii un caracter mobil si silentios.

Buna ziua, te salut sa nu spui ca n-ai stiut
Aditional la oferta de piese de schimb noi iti punem la dispozitie un serviciul gratuit unic - acela de consultanta tehnica. Iti gasim solutii personalizate, putem sa te ajutam la conceperea unui plan annual de revizii si putem sa intervenim in gasirea unui mecanic in cazul in care nu ai unul.  Afacerea ta este in permanenta crestere. Vei gasi intotdeauna aici suportul tehnic si de know how de care ai nevoie. Am spus intotdeauna? Intotdeauna.

Garantie
Ai o garantie pentru aceasta bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 450 pe o perioada de 6 luni de la momentul achizitionarii. Termenii si conditiile sunt clare si vin sa completeze pachetul nostru de livrare. Pentru defectiuni din fabrica, bucsa se poate inlocui gratuit cu o alta pe baza de certificatului de garantie.

Livrare
Aceasta bucsa va fi la tine in curte in maxim de 24 de ore. Daca esti in prin apropiere, ne poti suna un pic mai inainte, iar colegii mei vor pregati pe loc coletul. Astfel poti intra in posesia produsului imediat. Daca esti departe, oriunde in tara, ne poti suna sau poti comanda direct pe site-ul nostru de prezentare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Daca vrei sa fii sigur ca piesa ta va fi montata corect si functionarea utilajului va fi una de lunga durata, fa-ti un bine si apeleaza la un mecanic cu experienta sau chiar la un atelier de specialitate! Ei stiu ce sa faca, iar tu ocupa-te de ale tale. Fac treaba buna, repede, la un pret bun si fara sa fie nevoie de un second call.

Specificatii tehnice:
• 10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura