Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru buldoexcavator Case 590SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SR
Cod produs
45CM7EXZ-AS
Out Of stock
Descriere
Acest set pivot inferior Case 590SR este o alegere inspirata pentru bunastarea sistemului de transmisie al utilajului tau! Acesta este o creatie originala marca Carraro in calitatea si prelucrarea caruia s-a investit enorm! Vorbim despre implicarea celor mai renumiti ingineri care au fost atenti sa ii atribuie materiale prime si moderne! Convinge-te de rezistenta sa sub presiune pe termen lung!
Pe langa cunostintele pe care le detine in domeniu, implicarea devotata in problema fiecarui client este ceea ce intareste sansele de reusita! Ne petrecem cel mai mult timp in depozit, locul unde nascocim idei care mai de care si in care suntem la curent cu fiecare schimbare din domeniu. Este de la sine inteles ce ai de facut, nu? Intra in contact cu agentii nostri si puneti la cale un nou plan care sa te ajute sa razbesti!

Pune in lumina capacitatile acestui set pivot inferior Case 590SR prin exploatarea sa!
Care este primul criteriu in functie de care evaluezi capacitatea unei piese de schimb? Daca acesta se refera la rolul ei, atunci ai ales la fix! Acest set pivot va prelungi durata de mentenanta a capetelor de bara, privandu-le de posibilele jocuri in articulatia de directie. Utilajul tau va putea fi manevrat cu precizie, siguranta in deplasare fiind asigurata!

Cele mai selecte taine se vor propaga in rezultatul tau final!
Strategia cea mai bine gandita pentru a trece printr-o problema tehnica este aceea de a-ti face aliati agentii nostri! Ei vor veni cu un plan bine pus la punct care va fi structurat in asa fel incat totul sa se desfasoare cursiv! Pentru inceput, veti alege piesele potrivite, ulterior vei primi o schema de intretinere personalizata si in final vei fi directionat catre un atelier performant! Totul suna ca si aranjat, nu?

Pentru ca suntem oameni de cuvant care pretuiesc investitia si timpul acordat, ne asiguram ca lucram in siguranta! Comanda acest set pivot inferior pentru buldoexcavator Case 590SR si beneficiezi de garantie timp de 6 luni! Aceasta se refera la defectiunile din fabrica, lucru aproape inexistent in intreaga noastra experienta!

Timpul este factorul in jurul caruia ne organizam fiecare miscare! Tinand cont ca nu te putem tine pe loc, avem o veste buna! Acest set pivot inferior Case 590SR va fi la usa ta in doar 24 de ore oriunde in tara! Asteptam apelul tau sau cererea completata pe site, si ne mobilizam pentru a-ti expedia produsul!

Nu mai este un secret ca in lumea tehnica multe persoane opteaza pentru tactica inselatoare a improvizatiei. Aceasta tentatie care pare rentabila di punct de vedere financiar pe moment, te va costa pe viitor! Asigura-te ca lucrezi profi si ca vei efectua manopera intr-un atelier de specialitate alaturi de oameni instruiti!

Specificatii tehnice:
Acest set pivot inferior este format din: pivot + bucsa sferica + saiba conica + gresor.
• Pivot (4 gauri, diametru 13mm, diametru 25mm, diametru 45mm);
• Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm;
• Bucsa sferica 25x47x15mm;
• Gresor M6x1, la 45 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura