Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor Claas Ergos 466

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ergos 466
Cod produs
RCKMIE7X-AL
Out Of stock
Descriere
Cat dureaza pana acest ansamblu transmisie finala Claas Ergos 466 care este un produs realizat de renumita Carraro ajunge la tine! Prea putin! Il poti comanda chiar acum, iar dupa aceea ne poti da un telefon pentru a iti oferi si eventuale informatii suplimentare de care ai nevoie. Ultimul pas este sa te bucuri de rezistenta de durata si fiabilitate de exceptie, la un pret avantajos!

Nu trebuie sa astepti pana cand utilajul tau are o problema! Pe ACN Piese Utilaje, ai totul la indemana astfel incat sa ii asiguri o performanta pe termen lung! De la produse de calitate, realizate din materiale ideale, pana la profesionisti cu experienta care sunt langa tine la fiecare intrebare. Trebuie doar sa ne suni, iar noi te vom pune in contact cu ei. Consultanta este intotdeauna gratuita!

Ansamblu transmisie finala Claas Ergos 466 - alege performanta de durata, prin rezistenta asigurata!
Rolul unei piese de schimb este un lucru obiectiv, insa, unde poti interveni este in calitatea produsului. Tocmai de aceea, daca ai vreo nelamurire, este important sa ne suni si sa o clarificam. Mai mult, trebuie sa stii ca acest ansamblu transmisie finala amplifica cuplul transmis de planetara rotii, de aceea este nevoie sa il alegi pe cel mai bun! Mai mult decat atat, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare!

Amprenta noastra sta intr-o gama de produse de calitate pe care alegem sa ti-o prezentam cu fiecare ocazie. Amprenta ta, sta in alegerea facuta. Ambele duc intr-un punct comun: performanta de exceptie a utilajului tau! Mai mult, iti venim in ajutor cu sfaturi de incredere si informatii utile oricand ai nevoie de ele! Consultanta este gratuita!

O bucurie nu vine singura! Tocmai de aceea acest ansamblu transmisie finala pentru tractor Claas Ergos 466 ajunge la tine acasa, impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Stim ca nu e timp de pierdut, tocmai de aceea trimitem acest ansamblu transmisie finala Claas Ergos 466 la tine acasa in maximum 24 de ore. Simplu si rapid! Si, daca ai uitat sa ne intrebi ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Daca ai nevoie de ajutor, la noi gasesti nu doar o echipa de profesionisti, ci, mai cu seama, prieteni dornici sa te ajute. Nu lasa montajul sa iti dea batai de cap! Apeleaza la noi si rezolvam acest ultim pas, impreuna! Mai mult, iti reamintim ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul tau de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Mai mult, este necesara adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat!

Specificatii tehnice

8 prezoane
Trimite mesaj
Din Gura in Gura