Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor Claas Ergos 436

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ergos 436
Cod produs
D1ZX6QEU-AL
Out Of stock
Descriere
Iti doresti acest ansamblu transmisie finala Claas Ergos 436 care este un produs realizat de Carraro, insa nu stii daca este compatibil cu utilajul tau? Nu este nicio problema! Ii poti suna oricand pe colegii nostri! Consultanta este gratuita! Bonus, fiind un produs original, vei beneficia de multiple calitati! Rezistenta de durata, dar si o fiabilitate de exceptie!

Credem in pasiune! Tocmai de aceea, pe ACN Piese Utilaje, o rasplatim oricand avem ocazia! Iti propunem doar piese de schimb originale, care asigura o rezistenta de durata. Le poti comanda simplu si rapid, de pe site sau ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului! Indiferent de modalitatea aleasa, fii sigur ca primesti un lucru: calitatea pe care o meriti!

Ansamblu transmisie finala Claas Ergos 436 - totul incepe cu o decizie! Alege calitatea!
Fiecare element component are un rol cert in constructia unui mecanism! Astfel, pentru a putea fi sigur ca utilajul tau are parte de o functionare optima, asigura-te ca ii oferi calitatea. El are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii! Doar asa grijile dispar, iar performanta apare! Asigura-te ca deciziile iti vor usura munca!

Experienta colegilor nostri reprezinta avantajul tau! Cum? Ii poti intreba orice, iar ei iti vor oferi fiecare informatie de care ai nevoie! Mai mult, tot ei iti vor spune ca rezistenta este un factor important! Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare!

Tinem la fericirea ta! Tocmai de aceea, te asiguram ca 6 luni, grijile tale raman in sarcina noastra! Astfel, acest ansamblu transmisie finala pentru tractor Claas Ergos 436 ajunge la tine acasa, alaturi de un certificat de garantie ce acopera toate defectiunile din fabricatie!

Noi nu zburam, dar curierii nostri, da! Doar asa ne explicam cum acest ansamblu transmisie finala Claas Ergos 436 ajunge la tine acasa in maximum 24 de ore. Si, daca ai nevoie si de alte informatii, iti lasam datele noastre de contact.

Ai grija de utilajul tau, pana la capat! Iar cand vine vorba de montaj, acesta este ultimul pas ce te ajuta sa cunosti performanta! Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura