Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ergos 436

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ergos 436
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Claas Ergos 436 este o piesa de transmisie clasica, extrem de uzuala si recomandata pentru fiabilitatea si rezistenta ei. Se regaseste oricand in depozitele noastre, alaturi de multe alte mii de piese moderne si de inalta calitate.

Clientii nostri beneficiaza de consultanta tehnica gratuita, oricand!
Daca ai ajuns aici si vrei sa beneficiezi de serviciile noastre, afla ca achizitionand produse de la noi poti avea o experienta completa, prin serviciul gratuit de consultanta pe care il oferim cu atat de multa grija.
Clientii nostri apreciaza ca fiind extrem de utila aceasta abordare in activitatea lor de productie. Practic, suntem dispusi oricand sa iti oferim informatii, recomandari si sfaturi cu privire la utilajul tau, in mod personalizat si asumat! Rezultatele nu intarzie sa apara, clientii nostri devin mai productivi, iar afacerilor lor mai profitabile.

Avem cele mai performante piese de schimb de pe piata!
Un astfel de pivot pentru tractor Claas Ergos 436 este fabricat intr-un atelier de top, sub coordonarea unei echipe de ingineri foarte responsabili, care au testat piesa o perioada indelungata. Pivotul a fost lucrat cu atentie, dintr-un aliaj metalic foarte dur, tratat termic si rezista unei zile obisnuite de munca, cu cele mai scazute sanse de a se rupe.

Acest pivot tractor Claas Ergos 436 este unul dintre acele produse in care iti poti pune toata increderea ca nu-ti va da batai de cap. Unde mai pui ca detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Nu uita sa ceri agentilor nostri o metoda personalizata prin care sa poti contribui in mod activ la intretinerea pe termen lung a pieselor de schimb.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot tractor Claas Ergos 436, plaseaza comanda ta printr-un simplu apel telefonic sau inregistreaza cererea pe site-ul firmei. Echipa noastra responsabila cu prelucrarea comenzilor va inainta degraba procedura de livrare, pentru ca tu sa intri in posesia produsului in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs.

Viziteaza depozitul nostru!
Ai putea ridica si personal comenzile tale, daca iti doresti sa ne vizitezi la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Cu aceasta placuta ocazie, vom face cunostinta si vom stabili cateva aspecte pentru mentenanta utilajului tau.

Procesul de intretinere al pieselor de schimb incepe cu un montaj corect, exclusiv intr-un atelier de specialitate. Practic, investitia ta intr-o piesa de calitate se valideaza in momentul in care piesa este corect implementata si respecta indicatiile producatorului. Altfel, un montaj gresit o compromite definitiv, iar investitia ta, de asemenea, se va pierde.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: U93L7ADF-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura