Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Claas Ergos 436

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ergos 436
Cod produs
PC1SB6UK-A-RA
Out Of stock
Descriere
Ai cautat aceasta bieleta tractor Claas Ergos 436?Ei bine, ai facut o alegere excelenta pentru siguranta ta si pentru performanta utilajului tau! Acest produs a fost fabricat de catre cei mai buni ingineri din lume, in fabricile Original Carraro si indeplineste drastice criterii de selectie, pentru a putea fi gazduita la noi pe stoc.

Te intampinam cu toate resursele noastre atunci cand te straduiesti pentru progres! Alaturi de noi intelegi mai bine investitiile pe termen lung, iti cunosti mai bine utilajul si iti clarifici care sunt pasii de urmat pentru o conduita mai buna in fiecare zi de munca!

Avem produse rezistente si extrem de fiabile! Ai nevoie de mai multe detalii?
Aceasta bieleta pentru tractor Claas Ergos 436 este prelucrata cu responsabilitate si promite sa reziste la exploatare intensa! Asigura un transfer eficient al comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si are protejata articulatia sferica, avand un manson de cauciuc conceput pentru aceasta!

Serviciul nostru gratuit de consultanta - o sursa inepuizabila de idei practice!
Un aspect care face diferenta intre serviciile noastre si restul serviciilor de pe piata este, evident, atasamentul nostru fata de nevoile clientilor si felul in care intelegem necesarul lor tehnic. Avem rabdare sa parcurgem fiecare detaliu, oferim timp de calitate si recomandari pertinente, indiferent care este scopul! Suntem operativi, dispusi sa cautam solutii favorabile oriunde in tara!

• Apeleaza-ne, inainte de toate, si fa-ne cunoscuta situatia in care te afli. Angajatii nostri preiau cazul tau in timp scurt si se ocupa de tine!
• Clientii beneficiaza de piese de schimb si consumabile perfect compatibile utilajelor.
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem dispusi sa ne deplasam oriunde te-ai afla, pentru reparatii de urgenta la fata locului. Incercam sa te ajutam sa iesi din orice impas, chiar si atunci cand esti imobilizat cu defectiuni grave, cine stie pe unde.
• Avem recomandari pentru montaj sigur, oriunde in tara!

Aceasta bieleta tractor Claas Ergos 436 este pe lista celor mai performante piese de schimb si merita atentia si increderea ta depline! Este livrata alaturi de un certificat de garantie, care ti se incredinteaza la primirea coletului. Garantia se extinde pe o perioada de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Te-ai hotarat sa cumperi o bieleta tractor Claas Ergos 436 noua?
Este momentul sa ne auzim la telefon sau sa completezi cererea de pe site. Ne grabim cu expedierea produselor noastre, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam pe la noi pe sediu, de unde le poti ridica si personal. Astfel contribuim la rapiditatea cu care vei remedia defectiunile si vei reveni cu un utilaj mai puternic la munca!

Montajul este momentul acela cand piesa de schimb incepe sa functioneze intr-un angrenaj! Bine ar fi sa apelezi la serviciile calificate ale unor profesionisti cu experienta.
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: PC1SB6UK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura