Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru tractor Claas Ergos 466

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ergos 466
Cod produs
3YI75B0Q-S
Out Of stock
Descriere
Daca intentionezi sa exploatezi tractorul o perioada de timp indelungata, in conditii grele de lucru, echipeaza reductorul cu aceasta coroana din butuc pentru tractor Claas Ergos 466 prezenta in oferta noastra.
Este o piesa originala, realizata de Carraro - producatorul care doteaza utilajul de nou. Componentele originale Carraro sunt foarte apreciate pe piata internationala datorita rezistentei foarte mari la uzura de care dispun.

Coroana are o functie determinanta pentru mobilitatea utilajului: preia cuplul de la pinioane si il distribuie butucului rotii. Rolul sau important impune sa o inlocuiesti, daca este cazul, doar cu o componenta recomandata de producatorul utilajului.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc Claas Ergos 466 - este pe stoc! O comanzi imediat, sunand la numarul de telefon afisat.
Daca nu esti sigur ca piesa este compatibila cu utilajul tau sau daca vrei sa afli mai multe detalii despre componentele din oferta noastra, ia legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.
Pentru a te ajuta sa iei decizia cea mai avantajoasa pentru afacerea ta, la fiecare noua comanda iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc Claas Ergos 466 este asigurata de garantie, pentru eventuale defecte de fabricatie, valabila pentru o perioada de 6 luni de la cumparare.

Iti trimitem piesa imediat, oriunde in Romania - prin curier rapid. O platesti atunci cand o primesti si poti deschide coletul, pentru a o verifica inainte de a achita rambursul. Vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici coroana butuc tractor Claas Ergos 466 direct de la noi!

Cauti un service de calitate, pentru a monta noua componenta fara probleme?
Venim la punctul tau de lucru si montam pe loc orice piesa cumparata de la noi, pentru ca tu sa iti poti relua activitatea in cele mai bune conditii. Mecanicii nostri specializati, aflati in toate judetele tarii, repara orice defectiune a tractorului tau in intervalul optim de timp, la un pret corect. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 3YI75B0Q-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura