Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ergos 466

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ergos 466
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Claas Ergos 466 este o piesa de transmisie renumita pentru rezistenta si fiabilitatea ei, extrem de bine cotata in randul utilizatorilor! Se regaseste chiar acum pe stoc si poate fi livrata oriunde in tara, in aproximativ 24 de ore.

Apeleaza agentii nostri de vanzari si cere-le o oferta personalizata!
Suntem aici pentru tine ori de cate ori utilajul tau are nevoie de imbunatatiri, iar tu ai nevoie de cele mai bune informatii despre functionarea lui la capacitate maxima. Nu uita ca depozitul nostru este cartea noastra de vizita si regasesti in el cele mai inalt calitative piese de schimb!
Sustinem activitatea ta de productie si ne face placere sa avem un aport atat de consistent in agricultura si constructii, aceste industrii prea putin accesate astazi de catre tineri.

Recomandari excelente pentru aceasta piesa!
Un astfel de pivot pentru tractor Claas Ergos 466 este fabricat cu o deosebita atentie, intr-un atelier tehnic de top, in atentia unei echipe de ingineri foarte experimentati. Piesa este lucrata cu atentie, dintr-un aliaj metalic extrem de dur si rezista socurilor mecanice si tensiunilor dintr-o zi obisnuita de munca, reluata iar si iar. Pivotul echilibreaza utilajul si ajuta la o virare eficienta, fara incidente neplacute si cu cele mai scazute sanse de ruptura.

Poti avea deplina incredere in acest pivot tractor Claas Ergos 466 original intrucat el detine o garantie extinsa pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, ce iti va fi incredintat la primirea coletului, alaturi de factura.
Pentru alte detalii referitoare la intretinerea pieselor, vorbeste cu agentii de vanzari si stabileste impreuna cu ei metode personalizate de mentenanta ale utilajului.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot tractor Claas Ergos 466 si ai cazut de acord cu agentii nostri ca piesa este perfect compatibila cu modelul tau, plaseaza o comanda la telefon sau in site-ul firmei. Vei primi produsul dorit in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare.
Poti ridica si tu comenzile tale, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Daca vrei sa te bucuri de o piesa de schimb functionala cat mai mult timp, a sosit momentul sa alegi un atelier de specialitate pentru montaj.
Daca nu cunosti astfel de service-uri, cere degraba cateva recomandari din partea echipei noastre. Evita serviciile indoielnice si tine cont ca, oricat de mica ar fi greseala de montaj a pivotului, ai toate sansele sa pierzi piesa in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 97QS3WHP-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura