Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor Claas Ergos 466

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ergos 466
Cod produs
A2OKMFXD-SC
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam cu mare deschidere sa alegi piese compatibile cu utilajul tau, fiabile si actuale dar fara sa cheltuiesti intreg bugetul pe un an de zile. Un platou pinioane reductor Claas Ergos 466 este cu adevarat produsul care iti indeplineste nevoia daca asigura si un raport optim intre calitate si pret. Noi avem aceasta piesa, este in depozit, nu trebuie decat sa ne suni si sa o comanzi. In plus, iti oferim la livrare si un certificat de garantie pentru eventuale defecte de fabricatie, intins pe o perioada de 6 luni. Lucram pentru veniturile tale si nu impotriva lor.

Ne dorim sa oferim clientilor nostri si calitatile noastre de traineri. Sau de educatori.  De aceea tinem mult la serviciul nostru de consultanta, pe care il oferim gratuit. Am pornit de la realitatea nu foarte imbucuratoare ca oamenii nu mai au timp sa cunoasca mai nimic. Cumpara lucruri gata facute de la negustori de tot soiul, apoi regreta. Suntem aproape de clientii nostri si suntem constienti ca vor creste calitatea muncii lor acordand utilajelor lor mai multa atentie si reparandu-le doar cu piese de schimb premium. Vrem ca ei sa cunoasca macar atat cate cunoastem si noi. Iar business-urile noastre vor traversa mai pregatite jungla economiei de piata.

Platou pinioane reductor Claas Ergos 466 trage cu urechea
Uneori zgomotul obisnuit al unei zi de lucru pe santier nu lasa loc semnalelor necunoscute care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. Poti avea impresia ca totul e in regula pana intr-o zi cand te poate surprinde un crash instant al tractorului. De aceea e bine sa efectuezi constant un control la platoul de pinioane, vezi daca nu s-au tocit, sau daca lubrifiantul nu si-a pierdut din cantitate.

Ajungi la noi, ramai cu noi.
De la noi nu obtii doar o piesa de schimb ci si recomandari foarte bune pentru intretinerea si conservarea ei. Consultantii nostri iti asigura asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ei pot da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti pot face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea tractorului in functiune si revenirea pe ogor. Totul contra unui simplu apel telefonic. Intreaga consultanta este gratuita.

Garantie
Cumpara cu incredere de la noi acest platou pinioane reductor pentru tractor Claas Ergos 466 Nu ai cum sa dai gres pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Echipa noastra face toate activitatile specifice pentru a expedia cat mai repede, astfel incat tu intri in posesia piesei comandate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Desigur avem si optiunea de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Piesa cu care o inlocuiesti platorul pinioane iesit din uz are solicita un montaj corect. Daca iti doresti durata lunga de functionare, respecta sfaturile noastre precum si indicatiile producatorului si permite doar intereventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura