Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Claas Ergos 466

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ergos 466
Cod produs
ZDVMK2UQ-AT
Out Of stock
Descriere
Nu ignora semnele de uzura pe care ti le da sistemul de transmisie. Se intampla ca, din cauza socurilor mecanice sau a unor pinioane deteriorate, sa apara probleme la dantura coroanei de transmisie si atunci e cazul s-o inlocuiesti. O piesa originala Carraro, aceasta coroana transmisie finala Claas Ergos 466 intruneste exigentele in materie de calitate, iar utilajul tau va functiona la potential maxim mai multa vreme.

La ACN Piese Utilaje vei gasi tot ce ai nevoie in materie de piese de schimb pentru utilajele agricole sau din constructii. Stocurile sunt mereu reinnoite, pentru a-ti putea asigura in orice moment piesa de schimb necesara. Ne miscam cat se poate de rapid si, in plus, te consiliem gratuit atunci cand ai nevoie, pentru a alege exact ceea ce-ti trebuie.

Coroana transmisie finala Claas Ergos 466 - isi face treaba cu talent!
Aceasta coroana reductor Claas Ergos 466 indeplineste un rol foarte important in angrenajul transmisiei finale. Este piesa care contribuie la sporirea cuplului, fiind esentiala pentru utilajul tau. De calitatea ei depinde functionarea optima a sistemului de transmisie, de aceea trebuie sa pui mare pret pe calitatea ei, dar si pe felul in care se realizeaza montajul ei.

Consultanta gratuita!
Pentru ca stim cat de dificile pot fi uneori problemele tehnice, iti oferim consultanta gratuita, astfel ca tu sa inoti mai usor prin universul pieselor de schimb pentru utilaje. Colegii nostri specializati in acest domeniu te vor consilia in privinta alegerii pieselor potrivite si, in plus, iti pot oferi sfaturi utile legate de montaj sau de mentenanta. Suna-ne si vei scapa de batai de cap!

Aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Claas Ergos 466 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi nu prea se intampla sa ai nevoie de ele, iti recomandam sa pastrezi documentele aferente coletului.

Nu ne place sa-ti irosim timpul, asa ca iti vom livra aceasta coroana transmisie finala Claas Ergos 466 in cel mult 24 de ore, in orice localitate te-ai afla (pe teritoriul Romaniei). Contacteaza-ne telefonic sau online, iar daca esti pe aproape, poti vizita sediul nostru.

Un montaj corespunzator prelungeste atat viata piesei de schimb cat si viata utilajului tau. Asigura-te ca apelezi la persoane specializate. Trebuie sa ai in vedere toate aspectele importante - lubrifierea si etansarea ansamblului reductor, spre exemplu, daca vrei sa-ti poti exploata nestingherit utilajul o perioada de timp mai indelungata chiar decat termenul de garantie al acestuia.
Cand defectiunea coroanei are drept cauza deteriorarea danturii acesteia, iti recomandam sa inlocuiesti si pinioanele. De asemenea, ar fi indicata refacerea etanseitatii transmisiei finale cu oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura