Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
69NGEBZL-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti set planetara buldoexcavator Case 580SLE si vrei sa iti depanezi cat mai repede utilajul? Nici problema, suntem aici pentru tine! Avem cea mai bun afacere sa-ti propunem! Acest set este un produs original Carraro si componentele au fost realizate din cele mai rezistente materiale! Buldoexcavatorul tau va da randamentul pe care ti-l doresti pentru foarte mult timp de acum inainte! Comanda si iti livram imediat setul!

Dubios cum le place utilajelor sa se strice cand ti-e lumea mai draga, parca ar face-o dinadins! Posesorii de utilaje sau de masini de orice fel sufera un soc atunci cand isi dau seama ca e nevoie de o reparatie. Ori utilajele o fac anume, ori posesorii nu accepta trecerea vremii. Ei, nu mai conteaza, vino la noi si macar iei piese de calitate la preturi bune. Te rafuiesti tu dupa cu echipamentul!

Set planetara buldoexcavator Case 580SLE - pentru un buldoexcavator mobil!

Pentru a te bucura de o reparatie de durata, iti recomandam ca, odata cu inlocuirea furcii planetara, sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile semiplanetarei vechi sunt deteriorate, atunci se impune si inlocuirea crucii de planetara. In cazul in care dantura semiplanetarei este uzata, atunci este necesar sa verifici cu atentie starea pinioanelor.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Set planetara pentru buldoexcavator Case 580SLE vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul.

Livram oriunde in tara, iar set planetara buldoexcavator Case 580SLE ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura