Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara Case 390028A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 390028A1
Cod produs
90I2DV8P-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de set planetara Case 390028A1 intr-un timp foarte scurt? Ai ajuns in locul perfect, noi livram in 24 de ore indiferent prin ce parte a tarii te afli. Setul acesta pe care il vezi si in imagini este original Carraro si este realizat din cele mai bune materiale. Poti sa fii sigur ca nu vei mai avea nevoie de reparatii de acest gen la utilajul tau pentru foarte mult timp de acum inainte! Comanda-l si tu cat mai repede!

Suntem aici pentru tine in fiecare zi! Un utilaj tinde sa te anunte ca se strica, dar de multe ori ne mai facem si noi ca nu il auzim. Ei bine, daca tot ai observat probleme la semiplanetara si cauti solutii pentru a depasi avaria, poti sa ne ceri ajutorul. Serviciul gratuit de consultanta iti sta mereu la dispozitie si poti sa iti rezolvi mult mai repede treaba. Scutesti mult din timpul alocat cautarii produsului corect si, in concluzie, depanezi mai repede utilajul!

Set planetara Case 390028A1 - ideal in lupta cu drumurile proaste!

Planetarele sunt piese relativ durabile, dar se pot strica din diverse motive. In momentul in care vehiculul prezinta zgomote puternice, este indicat sa mergi la un service. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Este indicat sa ii faci revizia periodica si sa nu amani schimbarea capului sau a intregii piese, pentru a nu avea surprize neplacute.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Set planetara Case 390028A vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesele comandate.

Livram oriunde in tara, iar set planetara Case 390028A1 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura