Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara Case 85805997

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 85805997
Cod produs
GNQAI8XR-M-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasesti toate componentele de care ai nevoie pentru a efectua o reparatie completa, la preturi foarte bune. La comandarea acestui set planetara Case 85805997 te asiguri ca primesti un produs original Carraro de cea mai buna calitate! Pentru a plasa o comanda pentru acest set, este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta de pe site.

Spune-ne ce cauti si impreuna cu tine vom gasi cea mai simpla si avantajoasa solutie pentru tine si afacerea ta. Suntem mereu aproape de tine, asa incat la alegerea pieselor noi beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Problemele tale isi gasesc rezolvarea alaturi de noi, iar ofertele de pret nu te vor lasa indiferent, pe bune! Bucura-te de calitate la pret accesibil!

Set planetara Case 85805997 - intr-o oferta de pret fantastica!

Acest cap planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Set planetara Case 85805997 ramane in garantie timp de 6 luni, de la data achizitiei. Dar nu-ti face griji, este unset pe care te vei baza mult timp!

Livram set planetara Case 85805997 prin curierat rapid, in toate zonele tarii. Ai optiunea de a deschide coletul la primire si de a verifica starea in care produsul a ajuns la tine, inainte de a achita rambursul. Pentru a intra direct in posesia setului, te asteptam sa il ridici de la depozitul nostru.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi? Atelierul mobil al firmei se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului, unde poate efectua reparatiile necesare. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii tehnici ai firmei.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura