Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor Hurlimann XL135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL135
Cod produs
CR4YQM5O-AT
Out Of stock
Descriere
Timpul pare ca sta pe loc cand ai probleme cu transmisia finala. Dar cum ar fi sa rezolvi neplacerea simplu, rapid, fara prea multe batai de cap?  Ideal, stim. De aceea iti oferim aceasta coroana transmisie finala Hurlimann XL135 produsa de compania Carraro - calitate exceptionala, pentru tine. Cu adevarat rezistenta, pentru ca tractorul tau sa functioneze in parametri optimi. Piesa este compatibila si cu modelul Hurlimann XL135DCR.

Ca sa-ti facem viata mai usoara venim in sprijinul tau cu un arsenal de piese de schimb pentru utilajele tale, dar si cu o echipa de specialisti care abia asteapta sa raspunda solicitarilor tale. Orice problema ai avea cu utilajul tau, apeleaza la noi si te indrumam in privinta tuturor aspectelor ce tin de functionarea sa optima.

Coroana transmisie finala Hurlimann XL135 - duce mult si bine !
Transmisia finala este o parte esentiala in arhitectura utilajului tau, iar aceasta coroana reductor Hurlimann XL135 este o componenta foarte importanta in angrenajul transmisiei finale, intrucat ea ajuta la sporirea cuplului. Este elementar sa alegi o piesa de calitate pentru acest rol atat de important, daca iti doresti randament maxim de la utilajul tau.

Ai intrebari? Suna-ne!
Oricat de priceput ai fi in ale utilajelor, pot aparea situatii in care ai nevoie de ajutor sau de lamuriri suplimentare. Incearca serviciul nostru de consultanta gratuita, expertii nostri te vor consilia cu placere pentru ca tu sa-ti poti remedia problema tehnica in cel mai scurt timp. Fie ca e vorba de alegerea pieselor, de montaj sau de mentenanta, vei gasi la noi toate raspunsurile de care ai nevoie. Contacteaza-ne!

Pentru ca tu sa nu ai nicio grija, aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Hurlimann XL135 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Chiar daca astfel de cazuri sunt rare, iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le vei gasi in interiorul coletului.

Timpul este pretios pentru oricine, de aceea livram aceasta coroana transmisie finala Hurlimann XL135 in cel mult 24 de ore, indiferent in ce localitate te afli, pe teritoriul tarii. Daca esti prin apropiere si vrei sa ne cunoastem, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Oricat de calitativa ar fi piesa, important e sa fie montata corespunzator, daca vrei rezultate maxime. Un montaj defectuos poate atrage si alte neplaceri pe care nu ti le doresti. Este recomandat sa refaci etanseitatea sistemului folosind simeringuri si oringuri noi, dar asigura-te ca si lubrifierea este in parametri optimi. Iar daca dantura vechii coroane a fost deformata, ideal ar fi sa inlocuiesti si pinioanele. Apeleaza la profesionisti, ei cunosc toate aspectele ce trebuie avute in vedere.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura