Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor Hurlimann XM125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XM125
Cod produs
4G9BIK23-AT
Out Of stock
Descriere
Tractorul tau a prins si vremuri mai bune, dar nu-i un capat de tara daca acum iti face probleme. Refa ansamblul transmisiei finale cu aceasta coroana transmisie finala Hurlimann XM125 si vremurile vor redeveni bune. Vrei randament maxim? Il vei avea. Cu aceasta piesa super rezistenta produsa de Carraro n-ai cum sa dai gres. Alege inteligent, faci economie si la timp, dar si la bani.

Stii ca e mai usor sa previi decat sa simti pe pielea ta neplacerea defectarii utilajelor. De aceea iti oferim tot suportul necesar ca sa alegi piesele adecvate si sa preintampini defectiuni ulterioare. Fiecare amanunt conteaza, inclusiv sau mai ales montajul. Apeleaza la noi, avem specialisti gata sa-ti ofere sfaturi pretioase pentru utilajele tale.

Coroana transmisie finala Hurlimann XM125 - pentru randament maxim !
Poate nu stiai cat de importanta este aceasta coroana reductor Hurlimann XM125 pentru utilajul tau. Rolul sau este esential, ea fiind acea componenta din angrenajul transmisiei finale care ajuta la sporirea cuplului, asadar, de ea depinde vigoarea utilajului tau. Alege inteligent! O coroana rezistenta inseamna exploatare eficienta.

Iti oferim consultanta gratuita!
E firesc sa nu le stii chiar pe toate sau poate ai nevoie de o parere in plus. Avem oameni bine pregatiti sa raspunda solicitarilor si nelamuririlor tale. Fie ca vrei sa afli care e piesa potrivita utilajului tau sau vrei un sfat legat de montaj sau de mentenanta, suntem intotdeauna bucurosi sa te ajutam. In mod gratuit - tu doar suna-ne!

N-ai de ce sa iti faci griji. Pentru aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Hurlimann XM125 ai o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie, desi astfel de cazuri sunt foarte rare. Vei gasi factura si certificatul de garantie in interiorul coletului.

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi pentru ca vrem sa primesti aceasta coroana transmisie finala Hurlimann XM125 in cel mult 24 de ore.  Distanta nu-i o problema cat timp esti pe teritoriul tarii. Iar daca esti pe aproape, ne poti vizita la sediul nostru de langa Bucuresti.

Pentru montaj, iti recomandam sa apelezi la un atelier specializat. Chiar de pare floare la ureche, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont si ar fi mai bine sa le lasi in grija profesionistilor. Asigura-te ca lubrifierea este optima, la fel si etanseitatea. In acest sens, ar fi indicat sa folosesti simeringuri si oringuri noi. Cand ai avut de-a face cu deformarea danturii coroanei, ar fi bine sa inlocuiesti si pinioanele, daca vrei ca totul sa mearga brici.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura