Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor Hurlimann XL130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL130
Cod produs
7BLG64CK-AT
Out Of stock
Descriere
Coroana reductor este o componenta esentiala in angrenajul transmisiei finale si cand se avariaza, iti cam da lumea peste cap. Rezolva problema rapid cu aceasta coroana transmisie finala Hurlimann XL130 pe care ti-o livram in cel mai scurt timp, pentru ca stim cat de mult vrei sa-ti reiei activitatea. Iti oferim o piesa cu adevarat rezistenta, produsa de compania Carraro la cele mai inalte standarde. Este compatibila si cu modelul Hurlimann XL130DCR.

Gasesti la noi cam tot ce ai putea avea nevoie in materie de piese de schimb pentru utilaje agricole si din domeniul constructiilor. Lasa grijile in seama noastra, tu doar spune-ne ce te doare! Avem specialisti gata sa raspunda intrebarilor tale si sa-ti ofere sprijinul necesar in remedierea defectiunilor tehnice cu care te confrunti. Vrem sa fii pe deplin multumit, suna-ne!

Coroana transmisie finala Hurlimann XL130 - o piesa pe care te poti baza!
Transmisia finala este o parte esentiala in arhitectura utilajului tau, iar aceasta coroana reductor Hurlimann XL130 este o componenta foarte importanta in angrenajul transmisiei finale, intrucat ea ajuta la sporirea cuplului. Este elementar sa alegi o piesa de calitate pentru acest rol atat de important, daca iti doresti randament maxim de la utilajul tau.

Ai intrebari? Suna-ne!
Oricat de priceput ai fi in ale utilajelor, pot aparea situatii in care ai nevoie de ajutor sau de lamuriri suplimentare. Incearca serviciul nostru de consultanta gratuita, expertii nostri te vor consilia cu placere pentru ca tu sa-ti poti remedia problema tehnica in cel mai scurt timp. Fie ca e vorba de alegerea pieselor, de montaj sau de mentenanta, vei gasi la noi toate raspunsurile de care ai nevoie. Contacteaza-ne!

Pentru ca tu sa nu ai nicio grija, aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Hurlimann XL130 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Chiar daca astfel de cazuri sunt rare, iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le vei gasi in interiorul coletului.

Timpul este pretios pentru oricine, de aceea livram aceasta coroana transmisie finala Hurlimann XL130 in cel mult 24 de ore, indiferent in ce localitate te afli, pe teritoriul tarii. Daca esti prin apropiere si vrei sa ne cunoastem, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Oricat de calitativa ar fi piesa, important e sa fie montata corespunzator, daca vrei rezultate maxime. Un montaj defectuos poate atrage si alte neplaceri pe care nu ti le doresti. Este recomandat sa refaci etanseitatea sistemului folosind simeringuri si oringuri noi, dar asigura-te ca si lubrifierea este in parametri optimi. Iar daca dantura vechii coroane a fost deformata, ideal ar fi sa inlocuiesti si pinioanele. Apeleaza la profesionisti, ei cunosc toate aspectele ce trebuie avute in vedere.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura