Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Hurlimann XL130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
M9KV3J4D-CD
Out Of stock
Descriere
Oare apa ar fi la fel de importanta pentru tine daca nu ai cunoaste setea? Oare piesele de schimb de calitate ar insemna la fel de mult pentru tine daca nu ai cunoaste neplacerile provocate de componentele slabe? Din pacate, cu totii trebuie sa trecem prin situatii mai putin placute pentru a ne da seama de importanta unor lucruri. Insa odata ce le descoperim, stim ca trebuie sa ne intoarcem la ele mereu. Noi am descoperit aceasta coroana reductor tractor Hurlimann XL130 despre care credem ca e perfecta pentru utilajul tau. O recomanda calitatea si durabilitatea!

Poate ca cea mai buna carte de vizita este reprezentata de produsul sau serviciul care iese din mainile tale. Desigur, informatiile tehnice si alte detalii care te caracterizeaza sunt insemnate pentru cine esti tu de fapt. Dar obiectul produs sau serviciul oferit sintetizeaza cel mai bine definitia ta. De aceea, noi ne concentram pe oferirea de piese de schimb de top precum aceasta componenta originala Carraro. Piesele pe care le gestionam reprezinta cartea noastra de vizita si nu ne permitem sa gresim!

Coroana reductor tractor Hurlimann XL130 e piesa pe care o vei gasi mereu in top!

Nu trebuie sa stii tu tot ce misca in zona componentelor. Stim noi! De exemplu, aceasta coroana de butuc are rolul de a ajuta la sporirea cuplului in cadrul angrenajului transmisiei finale.

Crezi sau nu crezi, serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Nu spunem ca iti facem un serviciu oferindu-ti consultanta gratuita, fiindca vrem sa iti mearga bine. Ne-am pus de ani buni in serviciul pieselor de schimb calitative, asa ca impartasim cu tine ceea ce stim. Nu risca sa achizitionezi componente nepotrivite. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta!

In pachetul cu aceasta coroana reductor pentru tractor Hurlimann XL130 impachetam si grija noastra pentru tine. O vei gasi sub forma unui certificat de garantie valabil 6 luni.

Stim cat de important e ca utilajul tau sa nu stea pe tusa. De aceea, livram aceasta coroana reductor tractor Hurlimann XL130 rapid, in 24 de ore, oriunde in tara. Te invitam sa gasesti solutii pentru orice problema ai avea prin intermediul site-ului nostru!

In cazul in care dantura piesei inlocuite este deteriorata se recomanda si inlocuirea pinioanelor. De asemenea, recomandam si refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si oringuri noi. Iti reamintim sa alegi doar serviciile unor ateliere de specialitate daca nu vrei sa pierzi investitia. Aceasta piesa este potrivita si cu modelul XL130DCR.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura