Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Hurlimann XL135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
7PLBMR2G-CD
Out Of stock
Descriere
Ai putea crede ca ravna de a atinge cele mai inalte culmi, de a ajunge pana la nori si deasupra lor, este cea mai importanta caracteristica pe care trebuie sa o ai. Realitatea-i insa alta, credem noi. E bine sa fii insufletit de aceasta ravna, de pasiune si entuziasm. Insa toate acestea trebuie sustinute cu fapte. Daca nu faci constant cate un pas, cat de mic, inspre ceea ce tanjesti nu prea vedem sansa reusitei. Unul dintre acesti pasi poate fi si alegerea componentelor calitative. Sa stii sa alegi acest sa coroana reductor tractor Hurlimann XL135 pentru utilajul tau, este un lucru laudabil. Inseamna ca esti contient de importanta calitatii!

Poate ca pentru unii dictonul dupa fapta si rasplata este desuet. In realitate, insa, principiul enuntat este cat se poate de actual. Sa luam, bunaoara, un utilaj care actioneaza in agricultura sau in constructii. Da-i combustibil bun si va functiona. Da-i combustibil rau si functionarea optima se va opri. Noi spunem ca la fel sta treaba si atunci cand vine vorba de piesele care compun utilajul. Inlocuieste piesele uzate cu unele de slaba calitate si randamentul utilajului va avea de suferit sau acesta se va defecta. Alege sa inlocuiesti piesele uzate cu unele de top, precum aceasta componenta originala Carraro, si vei avea ocazia sa culegi roade bune!

Coroana reductor tractor Hurlimann XL135 e piesa pe care o vei gasi mereu in top!

Nu trebuie sa stii tu tot ce misca in zona componentelor. Stim noi! De exemplu, aceasta coroana de butuc are rolul de a ajuta la sporirea cuplului in cadrul angrenajului transmisiei finale.

Crezi sau nu crezi, serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Nu spunem ca iti facem un serviciu oferindu-ti consultanta gratuita, fiindca vrem sa iti mearga bine. Ne-am pus de ani buni in serviciul pieselor de schimb calitative, asa ca impartasim cu tine ceea ce stim. Nu risca sa achizitionezi componente nepotrivite. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta!

In pachetul cu aceasta coroana reductor pentru tractor Hurlimann XL135 impachetam si grija noastra pentru tine. O vei gasi sub forma unui certificat de garantie valabil 6 luni.

Stim cat de important e ca utilajul tau sa nu stea pe tusa. De aceea, livram aceasta coroana reductor tractor Hurlimann XL135 rapid, in 24 de ore, oriunde in tara. Te invitam sa gasesti solutii pentru orice problema ai avea prin intermediul site-ului nostru!

In cazul in care dantura piesei inlocuite este deteriorata se recomanda si inlocuirea pinioanelor. De asemenea, recomandam si refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si oringuri noi. Iti reamintim sa alegi doar serviciile unor ateliere de specialitate daca nu vrei sa pierzi investitia. Aceasta piesa este potrivita si cu modelul XL135DCR.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura