Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Hurlimann XL140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
5TMNGEK6-CD
Out Of stock
Descriere
In viata tuturor exista momente de ratacire. Dar nu ratacirea face ca destinatia sau redresarea sa devina motiv de si mai mare bucurie?! Credem ca acest principiu este aplicabil si in cazul utilajului tau. Ai cumparat, de-a lungul timpului, componente care ti-au dat mari batai de cap. Dar ce Dulverton a fost clipa cand ai descoperit piesele calitative si durabile! Si noi, de cand am dat de ele, nu ne putem abtine de la a ti le prezenta. De pilda, aceasta coroana reductor tractor Hurlimann XL140 face cuplu bun cu utilajul tau! In angrenajul transmisiei finale are un rol deosebit de important! Alege-o cu incredere!

O fi utilajul pe care il ai in dotare o masinarie metalica si rece. Insa, chiar si asa, fara de viata cum e, pentru a da randamentul asteptat tot are nevoie de atentia ta. Interesul pentru utilaj se poate materializa sub diferite forme. De exemplu, inlocuirea pieselor uzate cu unele de inalta calitate, precum aceasta coroana de butuc originala Carraro, poate reprezenta chiar dovada de afectiune de care utilajul tau are nevoie pentru a functiona in stare optima. Daca esti interesat si de alte produse de acest fel, nu ezita sa ne contactezi!

Coroana reductor tractor Hurlimann XL140 e piesa pe care o vei gasi mereu in top!

Nu trebuie sa stii tu tot ce misca in zona componentelor. Stim noi! De exemplu, aceasta coroana de butuc are rolul de a ajuta la sporirea cuplului in cadrul angrenajului transmisiei finale.

Crezi sau nu crezi, serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Nu spunem ca iti facem un serviciu oferindu-ti consultanta gratuita, fiindca vrem sa iti mearga bine. Ne-am pus de ani buni in serviciul pieselor de schimb calitative, asa ca impartasim cu tine ceea ce stim. Nu risca sa achizitionezi componente nepotrivite. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta!

In pachetul cu aceasta coroana reductor pentru tractor Hurlimann XL140 impachetam si grija noastra pentru tine. O vei gasi sub forma unui certificat de garantie valabil 6 luni.

Stim cat de important e ca utilajul tau sa nu stea pe tusa. De aceea, livram aceasta coroana reductor tractor Hurlimann XL140 rapid, in 24 de ore, oriunde in tara. Te invitam sa gasesti solutii pentru orice problema ai avea prin intermediul site-ului nostru!

In cazul in care dantura piesei inlocuite este deteriorata se recomanda si inlocuirea pinioanelor. De asemenea, recomandam si refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si oringuri noi. Iti reamintim sa alegi doar serviciile unor ateliere de specialitate daca nu vrei sa pierzi investitia. Aceasta piesa este potrivita si cu modelul XL140DCR.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura