Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor Hurlimann XM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XM115
Cod produs
LW680CBE-AT
Out Of stock
Descriere
De ce sa pierzi vremea aiurea comparand oferte, cand ai aici fix ceea ce-ti trebuie? Nu facem rabat la calitate, nu fa nici tu. Alege aceasta coroana transmisie finala Hurlimann XM115 si vei fi cu adevarat multumit. O piesa originala Carraro nu te va dezamagi niciodata, pentru ca iti ofera rezistenta si calitatea pe care ti le doresti. Si oricat de exigent ai fi, va face fata cu succes. Incearc-o!

Paseste in universul pieselor de schimb pentru utilajele agricole si cele din domeniul constructiilor alaturi de noi. Avem o echipa bine pregatita, gata sa raspunda intrebarilor si nevoilor tale. Suntem aici sa te sprijinim si sa-ti facem viata mai usoara. Defectiunile tehnice nu-ti vor mai parea atat de dificile, cand stii ca ai la cine apela. Contacteaza-ne si lasa-ne sa te ajutam!

Coroana transmisie finala Hurlimann XM115 -  o piesa super rezistenta pentru tractorul tau!
Poate nu stiai cat de importanta este aceasta coroana reductor Hurlimann XM115 pentru utilajul tau. Rolul sau este esential, ea fiind acea componenta din angrenajul transmisiei finale care ajuta la sporirea cuplului, asadar, de ea depinde vigoarea utilajului tau. Alege inteligent! O coroana rezistenta inseamna exploatare eficienta.

Iti oferim consultanta gratuita!
E firesc sa nu le stii chiar pe toate sau poate ai nevoie de o parere in plus. Avem oameni bine pregatiti sa raspunda solicitarilor si nelamuririlor tale. Fie ca vrei sa afli care e piesa potrivita utilajului tau sau vrei un sfat legat de montaj sau de mentenanta, suntem intotdeauna bucurosi sa te ajutam. In mod gratuit - tu doar suna-ne!

N-ai de ce sa iti faci griji. Pentru aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Hurlimann XM115 ai o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie, desi astfel de cazuri sunt foarte rare. Vei gasi factura si certificatul de garantie in interiorul coletului.

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi pentru ca vrem sa primesti aceasta coroana transmisie finala Hurlimann XM115 in cel mult 24 de ore.  Distanta nu-i o problema cat timp esti pe teritoriul tarii. Iar daca esti pe aproape, ne poti vizita la sediul nostru de langa Bucuresti.

Pentru montaj, iti recomandam sa apelezi la un atelier specializat. Chiar de pare floare la ureche, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont si ar fi mai bine sa le lasi in grija profesionistilor. Asigura-te ca lubrifierea este optima, la fel si etanseitatea. In acest sens, ar fi indicat sa folosesti simeringuri si oringuri noi. Cand ai avut de-a face cu deformarea danturii coroanei, ar fi bine sa inlocuiesti si pinioanele, daca vrei ca totul sa mearga brici.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura