Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Hurlimann XM125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XM125
Cod produs
1HQM0SZ6-AS
Out Of stock
Descriere
Asigura-te ca ti-ai valorificat timpul, energia si investitia si ca tot acest efort a meritat! Opteaza pentru aceasta cruce planetara tractor Hurlimann XM125 care apartine gamei pieselor de transmisie si care se afla pe rafturile noastre constant! Am obtinut-o din atelierele originale Carraro, din mainile unor ingineri de renume! Se integreaza perfect in sistemul de functionare, adaugand un plus de calitate superioara!

Nu te opri din cauza unui obstacol, cu atat mai putin sa te descurajezi! Personalul nostru instruit de consultanta stie exact ce are de facut in situatii incomode! Indiferent de cat de complexa este problema, ei vor veni cu un plan ingenios de remediu! Un plan pe care sa-l aplici cu responsabilitate daca iti doresti sa obtii eficienta!

Promoveaza calitatea superioara cu aceasta cruce planetara tractor Hurlimann XM125 si exploateaz-o!
Prin aceasta alegere te-ai asigurat ca investitia ta nu se va duce pe apa sambetei si ca noi suntem o comunitate pentru care superficialul este de domeniul fantasticului. Convinge-te cu aceasta piesa care va transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Nu lasa sa-ti scape nimic!
Credeai ca te lasam la jumatatea drumului? Completeaza-ti traseul alegand sa te informezi ca la carte si beneficiaza de cateva sfaturi! Alaturi de operatorii nostri vei avea raspuns la orice nelamurire, ti se vor impartasi cateva detalii legate de intretinerea utilajului, vei primi cele mai bune ponturi cu privire la momentul montajului!

Iti oferim garantie pentru fiecare produs in parte! Aceasta cruce planetara pentru tractor Hurlimann XM125 dispune de o garantie de un an de zile in eventualitatea defectiunilor din fabrica! Certificatul iti va fi livrat alaturi de factura!

Ne miscam eficient! Asta pentru ca nu-ti putem tine activitatea pe repaus! Iti livram aceasta cruce planetara tractor Hurlimann XM125 in cel mai scurt timp, oriunde in tara! Trebuie doar sa ne accesezi datele de contact!

Cand vine vorba de montaj, trebuie sa te gandesti ca este un proces complex care trebuie realizat intr-o maniera profesionala! Tentatia improvizatiei este ademenitoare insa nu te lasa atras! Tine la investitia ta si apeleaza la un loc specializat!

Specificatii tehnice:

• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura