Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor Hurlimann XL160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL160
Cod produs
GM42NA1E-AT
Out Of stock
Descriere
Ti-ai dori ca tractorul tau sa functioneze mereu ca la inceput. Daca vrei asta, investeste in piese de schimb de calitate superioara. Nu te zgarci, de vrei sa castigi pe termen lung. Cu aceasta coroana transmisie finala Hurlimann XL160 ai calitatea originala Carraro in mainile tale. Rezistenta si fiabila, te poti baza pe ea vreme indelungata. Piesa este compatibila si cu modelul Hurlimann XL160DCR si Hurlimann XL160.4 .

Satisfactia ta este prioritatea noastra, de aceea ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor tale in ceea ce priveste exploatarea utilajelor tale. Iti oferim nu doar piesele de schimb necesare, ci si suport tehnic, ca tu sa fii sigur ca achizitionezi piesele potrivite. Daca ai nevoie de ajutor cu montajul, avem colaboratori in toate colturile tarii, deci te putem ajuta si in privinta asta. Suna-ne!

Coroana transmisie finala Hurlimann XL160 - un ajutor de nadejde !
Transmisia finala este o parte esentiala in arhitectura utilajului tau, iar aceasta coroana reductor Hurlimann XL160 este o componenta foarte importanta in angrenajul transmisiei finale, intrucat ea ajuta la sporirea cuplului. Este elementar sa alegi o piesa de calitate pentru acest rol atat de important, daca iti doresti randament maxim de la utilajul tau.

Ai intrebari? Suna-ne!
Oricat de priceput ai fi in ale utilajelor, pot aparea situatii in care ai nevoie de ajutor sau de lamuriri suplimentare. Incearca serviciul nostru de consultanta gratuita, expertii nostri te vor consilia cu placere pentru ca tu sa-ti poti remedia problema tehnica in cel mai scurt timp. Fie ca e vorba de alegerea pieselor, de montaj sau de mentenanta, vei gasi la noi toate raspunsurile de care ai nevoie. Contacteaza-ne!

Pentru ca tu sa nu ai nicio grija, aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Hurlimann XL160 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Chiar daca astfel de cazuri sunt rare, iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le vei gasi in interiorul coletului.

Timpul este pretios pentru oricine, de aceea livram aceasta coroana transmisie finala Hurlimann XL160 in cel mult 24 de ore, indiferent in ce localitate te afli, pe teritoriul tarii. Daca esti prin apropiere si vrei sa ne cunoastem, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Oricat de calitativa ar fi piesa, important e sa fie montata corespunzator, daca vrei rezultate maxime. Un montaj defectuos poate atrage si alte neplaceri pe care nu ti le doresti. Este recomandat sa refaci etanseitatea sistemului folosind simeringuri si oringuri noi, dar asigura-te ca si lubrifierea este in parametri optimi. Iar daca dantura vechii coroane a fost deformata, ideal ar fi sa inlocuiesti si pinioanele. Apeleaza la profesionisti, ei cunosc toate aspectele ce trebuie avute in vedere.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura