Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru motor Yanmar 4TNV94

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 4TNV94
Cod produs
XKLU8E0N-SC
Out Of stock
Descriere
Acest alternator motor Yanmar 4TNV94 se afla la noi in depozit. Il tinem in sectorul de piese cu o perioada de tranzit foarte scurta, fiind una din piesele vedeta. De ce? Pentru ca are o legatura directa cu motorul utilajului tau, pentru ca este precum un stent pus la timp atunci cand ai probleme cu inima. Ne face placere intotdeauna, atunci cand te intrebam cum stai cu motorul, sa ne raspunzi ca e ok si cel al utilajului dar si cel de la tine din piept. Daca suntem sanatosi, totul se va rezolva mai departe.

De multe ori, preocupat de obiectivele de zi, poti uita lucruri care par ca vin de la sine, dar care nu sunt chiar asa. Unul dintre ele este satisfactia oamenilor tai. Asigura-te ca sunt bine hraniti, ca sunt echipati cum trebuie, ca au dormit bine acasa si nu cu capul pe masa in vreo carciuma. Asigura-te ca nu le lipseste nimic, iar atunci cand au ceva de spus, lasa-i sa spuna. Verifica siguranta masinii inainte de a porni lucrul si, inainte de orice, vezi si care e starea lor de spirit. Eu sunt averea ta cea mai de pret. Fara ei, utilajele tale nu au o functie mai mare decat frectia cu spirt a unui picior de lemn.

Alternator motor Yanmar 4TNV94 un alt nume al solutiei salvatoare
Un alternator este un dispozitiv electromecanic care converteste energia mecanica in energie electrica sub forma de curent alternativ. Cele mai multe alternatoare folosesc un camp magnetic rotativ, alternatoarele liniare de curent alternativ fiind rar folosite. In principiu, orice generator electric de curent alternativ poate fi numit un alternator, dar de obicei cuvantul se refera la mici dispozitive rotative actionate de motoarele automobilelor si alte motoare cu ardere interna.

Zi de vara, pana-n seara…
…suntem aici pe metereze. Gata, te poti linisti acum. Colegii mei lucreaza deja la situatia ta. Stabilesc planul ca sa rezolve corect si la timp problema. Ei vor alege piesa compatibila necesara schimbului si iti vor vorbi despre ea. Apoi iti vor recomanda plan simplu si fiabil de intretinere a utilajului, ca sa nu se mai defecteze. La urma veti stabili impreuna metoda de expeditie astfel incat sa alegi varianta. Pana seara toul e gata.

Garantie
Cumpara cu toata increderea de la noi acest alternator pentru motor Yanmar 4TNV94 Este o piesa originala si rezistenta. Nu s-a plans nimeni de ea. Si, totusi, vom adauga in pachet un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Reducem riscurile la minim.

Livrare
Iti doresti ca piesele comandate sa ajunga in timp util? E intrebarea cu un singur raspuns. Asa ca ne vom grabi inca de la primul apel sau mesaj pe site. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat rapid.  Vei primi piesa in maxim 24 de ore oriunde in Romania. Poti face plata la primire. De asemenea, poti ridica piesa direct din depozit. Ne convine oricum. Alege modul care ti se potriveste utilizand datele din contact. De aici preluam noi.

Montaj
Montajul unei piese de schimb poate fi un proces minutios si solicitant. Sfatul nostru este sa nu te apuci tu de lucrare ci sa lasi sa faca asta un specialist din domeniu. Au existat situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat mult prea repede intrucat unii au crezut ca mecanica e ca semantica. Nu e. Iar daca nu ai mecanic, nu e problema,iti gasim noi. Cunoastem unul foarte priceput. Chiar langa tine.

Specificatii tehnice
• 12V
• 60A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura