Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator Yanmar 12390077210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 12390077210
Cod produs
72KYHD48-SC
Out Of stock
Descriere
Nu ai cum sa duci la bun sfarsit un contract in industrie sau constructii fara utilaje de cea mai buna calitate. Ele muncesc zi si noapte daca e nevoie, castiga metru cu metru lupta in lupta cu natura si conditiile de santier. Ele sunt construite doar ca sa faca bine. Omul… nu intotdeauna. Cu acest alternator Yanmar 12390077210 aflat la noi in depozit, drumul spre victorie este asigurat. Pentru ca a fost construit din cele mai rezistente materiale. Si pentru ca am stiu sa alegem ce e mai bun pentru tine.

Partenerii nostri sunt pentru noi o oglinda. Ceea ce vedem dincolo de ea suntem, de fapt, chiar noi. Daca ei fac bine, inseamna ca si noi facem bine. Daca noi reusim, e pentru ca ei au reusit. Felul in care isi fac treaba este si al nostru. La fel si modelul de business. Nu putem reusi decat impreuna. O piata sanatoasa si un mediu economic solid sunt posibile daca si noi, fiecare, avem un bussines solid si ne tratam portofoliile de furnizori si clienti cu responsabilitate. Oglinda aceasta ne arata frumosi.

Alternator Yanmar 12390077210 sau, intr-un cuvant, adecvare
Aceasta piesa are rolul de a transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului.

Cine e cu noi scapa de nevoi
Uneori nu poti sa te bucuri de diminetile frumoase de vara. Mai ales cand ai vreun utilaj, doua oprite si nu stii de ce. Fireste, sunt lucruri care te depasesc. Ai o gramada de competente, numai pe aceea de specialist in utilaje nu.  Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini tot acest neajuns. Trebuie doar sa ne apelezi, iar colegii nostri iti vor oferi pe loc si gratuit: o identificare reala a problemei, recomandari pentru montaj, expeditie urgenta a produsului. Si mai sunt. In rest, bucura-te de aceste dimineti.

Garantie
Produsele care ajung la noi in depozit au toate certificarile necesare. Nu vin de nicaieri. Astfel, acest alternator Yanmar 12390077210 va sosi la tine doar insotit de toate documentele lui. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Nu vei plati tu erorile altuia.

Livrare
Efectuam expeditiile in moduri cat mai simple si care economisesc cel mai mult timp.  Acest alternator ajunge in curtea ta sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. La alegere. Poti face plata la livrare. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea platii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Montajul este ultimul pas al drumlui piesei catre tine si nasul nasterii piesei de schimb ca element functional al utilajului. Nu-ti bate joc de acest moment, caci este cel mai important. Tocmeste un mecanic bun sa faca lucrarea si totul va decurge de minune. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice
• 12V
• 60A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura