Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator Era 210590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Era 210590
Cod produs
6RAETS29-RE
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau va fi incantat de prezenta acestui alternator Era 210590 in componenta sa! Calitatea acestui alternator va fi pe masura asteptarilor tale. Atent prelucrate, din materiale de calitate si rezistente, piesele noastre de schimb sunt pregatite sa-si asume orice risc. Ba mai mult, vor trece, cu brio, de orice provocare/ obstacol. Cu astfel de piese de schimb, utilajul tau va munci sanatos si fericit, iar tu iti vei putea organiza activitatile lipsit de stres si de griji. Un castig dublu!

In timp, din cauza volumului intens de munca, piesele de schimb se pot confrunta cu diferite probleme. Asa cum sugereaza si producatorul, acestea au nevoie de o intretinere corespunzatoare si bine pusa la punct. Inainte de inceperea programului de munca, este indicat sa le verifici, cu atentie, pentru a te asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Fiind precaut si responsabil, vei reusi sa tii, la distanta, toate situatiile nefavorabile ce vor sa-ti puna bete in roate. Daca intampini dificultati, ne poti contacta telefonic la unul dintre numerele afisate pe site-ul nostru!

Nu face rabat de la calitate! Acest alternator Era 210590 va face diferenta!
Fiecare piesa de schimb contribuie, intr-un fel sau altul, la functionarea ireprosabila a unui utilaj. Un astfel de alternator Era 210590 are rolul de a transforma energia mecanica, pe care o furnizeaza motorul, in energie electrica. Acesta constituie principala sursa de energie pentru consumatorii masinariei, si anume:
• Luminile
• Claxonul
• Stergatoarele
• Sistemul audio
• Sistemul de climatizare, etc.

Echipa care iti este alaturi, oricand si oriunde!
Intrucat bunastarea clientilor nostri reprezinta o grija, constanta, pentru noi, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii pe retelele sociale! Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde. Ba mai mult, alaturi de noi, vei beneficia de: o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la faca locului, indiferent in ce colt al tarii te afli.

In cazul in care piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica, apeleaza, cu incredere, la garantia acesteia. Un astfel de alternator Era 210590 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni!

Acest alternator Era 210590 abia asteapta sa ajunga la tine! Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului! Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti poti ridica, singur, piesa de schimb.

Pentru a evita deteriorarea prematura a unei piese de schimb, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. Acestia stiu sa manevreze piese de schimb, astfel incat, aceasta sa fie montata corespunzator. In plus, ne poti contacta! Avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice
• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura