Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniincarcator Bobcat 1213

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 1213
Cod produs
46BTAEWF-SC
Out Of stock
Descriere
Intr-o zi, un client care a cumparat direct din depozit un alternator miniincarcator Bobcat 1213 ne-a spus ca nici asa problema lui nu era rezolvata. Consultantul nostru l-a intrebat de ce. I-a spus ca, bun, are piesa, dar nu stie ce sa faca. Nu e mecanic si nici nu stie unul. Consultantul nostru i-a zambit. Asta nu e o problema. L-a intrebat de unde este. Clientul i-a raspuns. A consultat agenda si a sunat la un numar. Domnule client, mergeti linistit in localitatea dumneavoastra. Mecanicul este disponibil si va asteapta.

Este foarte adevarat ca piata fortei de munca in tara este problematica. Mediul economic se schimba, tehnologia evolueaza exponential, oamenii aleg de multe ori sa plece in strainatate. Cum ne spunea un client, „gasesti rar un om bun azi dom’le”. Are dreptate. Dar daca nu e putin dificil, parca nici nu are farmec. Noi nu avem avem aceasta problema. Avem consultanti pregatiti, care invata continuu. Sunt oameni carora, ca si noua, le place succesul. Si stim ca il insufla si partenerilor nostri.

Alternator miniincarcator Bobcat 1213 trece testul calitatii cu brio!
Poate ca un astfel de alternator pentru miniincarcator Bobcat 1213 poate parea o piesa relativ neimportanta. Unii chiar asa cred. Dar ea are rolul ei in functionarea utilajului. Aceasta transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului. Este o piesa de mici dimensiuni si usor de manipulat, fiind compacta.

Mai intai a fost nevoia…
Apoi, imediat, am aparut noi. Adica echipa noastra de consultanti. O echipa pregatita, proactiva si la curent cu tot ce este nou si bun pe piata. Ei iti asigura intreaga consultanta, absolut gratuit. Formeaza si tu numarul nostru, suna-ne. Rezolvam totul fara probleme.

Daca piesa nu functioneaza, atunci nici utilajul tau nu va functiona. Cunoastem foarte bine acest risc. Asadar iti putem proteja investitia cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie ale piesei achizitionate.

Alternator miniincarcator Bobcat 1213 trebuie sa ajunga la tine. Ne ocupam inclusiv de acest lucru. Iti putem expedia piesa cu curieratul rapid si va ajunge in 24 de ore. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Un utilaj bun poate fi reparat cu o piesa buna, insa ai nevoie si de un mecanic priceput. Pe langa piesa, noi iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara.

Specificatii tehnice
Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura