Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru motor Yanmar 4TNV106

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 4TNV106
Cod produs
S9UKHVAP-SC
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa faci la timp schimbul cu acest alternator motor Yanmar 4TNV106 Banii, mai ales cand ii pierzi, nu aduc fericirea. Atunci cand utilajul tau de semne de oboseala, este bine sa intervii. Intarziind, ramai si nefericit si fara utilaj. Nu e mare lucru de facut, cauta-ne pe noi si iti aducem la timp piesa de schimb potrivita. Are o pozitie foarte buna pe piata, un rating foarte bun, am stiut ce alegem. Treci la loc, fi fericit.

Vine PNNR-ul, frate. Vine „Anghel Saligny”. Si o multime de alte fonduri europene care se vor cheltui in lucrari ample de infrastructura. Utilajele grele vor fi solicitate la maxim. Se va lucra in foc continuu. Nu va mai fi timp pentru defectiuni si reparatii care te vor tine in loc. Deci trebuie sa ai solutii dinainte gandite. Iar una din ele suntem noi.  Scrie, asadar, o lista cu ce iti trebuie si trimite-ne-o. Piesele vor ajunge la tine in maxim o zi. Astfel contractele tale lucrari vor continua fara sughituri.

Alternator motor Yanmar 4TNV106 un alt nume al solutiei salvatoare
Un alternator este un dispozitiv electromecanic care converteste energia mecanica in energie electrica sub forma de curent alternativ. Cele mai multe alternatoare folosesc un camp magnetic rotativ, alternatoarele liniare de curent alternativ fiind rar folosite. In principiu, orice generator electric de curent alternativ poate fi numit un alternator, dar de obicei cuvantul se refera la mici dispozitive rotative actionate de motoarele automobilelor si alte motoare cu ardere interna.

Zi de vara, pana-n seara…
…suntem aici pe metereze. Gata, te poti linisti acum. Colegii mei lucreaza deja la situatia ta. Stabilesc planul ca sa rezolve corect si la timp problema. Ei vor alege piesa compatibila necesara schimbului si iti vor vorbi despre ea. Apoi iti vor recomanda plan simplu si fiabil de intretinere a utilajului, ca sa nu se mai defecteze. La urma veti stabili impreuna metoda de expeditie astfel incat sa alegi varianta. Pana seara toul e gata.

Garantie
Alaturi de noi esti mereu informat si asigurat. Facem totul ca la carte. Asadar, poti avea incredere in acest alternator pentru motor Yanmar 4TNV106 cumparat din depozitul nostru. El vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Mergem inainte.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii de siguranta a coletului. Lucram cu cele mai bine servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o faci la primire. Desigur, te invitam sa verifici continutul coletului inainte de plata rambursului. Sau poti ridica piesa chiar din raft.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unui alternator, nu este o mare filozofie. La o adica te poti ocupa chiar tu de acest lucru. Dar doar in cazul in care te pricepi. Daca nu, mai bine las-o balta! Un sfat bun nu strica niciodata in acest caz. Iar sfatul cel bun este sa apelezi, totusi, la un specialist. Stie el mai bine ce e de facut si te si scuteste de neplaceri.

Specificatii tehnice
• 12V
• 60A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura