Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T320
Cod produs
21HFX8SM-NP
Out Of stock
Descriere
Stim ca drumurile la mecanic nu sunt dintre cele mai placute, mai ales cand vin si cu noutati piperate. Daca ai un mester caruia ii plac lucrurile condimentate, este posibil sa puna sare pe rana si sa-ti faca o factura de neuitat. La fel ca ultima ta vacanta! Dar speram ca nu la fel de costisitoare. Asadar, daca utilajul tau iti spune ca are nevoie de o garnitura noua, iti recomandam achizitionarea unui simering pompa hidraulica Bobcat T320 pentru a te asigura ca investesti corect.

Aceasta piesa este fabricata de ingineri cu experienta, iar rezistenta sa a fost verificata prin numeroase teste efectuate de producator. A reusit sa-si pastreze un loc fruntas in randul pieselor favorite tocmai datorita fiabilitatii sale si a calitatii de care a dat dovada de fiecare data. Pune-ti toata increderea in aceasta piesa si nu o sa regreti. Alaturi de acest simering, te vei bucura de o etansare de durata!

Magazinul nostru iti pune la dispozitie o varietate de produse dintre cele mai calitative si la preturi foarte avantajoase! Daca vrei ca utilajul tau sa se ponteze in continuare si sa aiba cat mai multe ore de lucru, alege articolele noastre! In cazul in care nu ai adunat suficiente informatii despre partea tehnica a produsului, echipa noastra asteapta telefonul tau pentru a-ti clarifica orice nelamurire. Stim ca afacerea ta nu poate sta pe loc, iar din acest motiv am infiintat serviciul de inchirieri utilaje pentru ca timpul tau conteaza pentru noi. Verifica intreaga paleta de servicii oferita de ACN Piese Utilaje si alege ce ti se potriveste!

Comanda si tu acest simering pompa hidraulica Bobcat T320 pentru efecte de durata!
Scopul unui simering il reprezinta corecta etansare, pentru a nu ajunge impuritati in interiorul sistemului pe care este montat. Atributiile sale sunt destul de solicitante, astfel ca aceste piese se distrug in general din cauza suprapresiunii existente in acel sistem pe care il protejeaza. Se poate intampla ca deteriorarea sa survina si din exterior, din cauza agentilor corozivi din lichidul hidraulic. In timp, acestia ajung sa distruga materialul simeringului. Iar dupa aceasta, este vorba doar de o chestiune de timp pana o sa trebuiasca sa schimbi si pompa. Insa hai sa nu ne lasam prada scenariilor negative.

Tu ai aflat de serviciul nostru de consultanta? Suntem la un apel distanta si totul este gratuit!
Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita iti sta la dispozitie pentru orice informatie. Daca nu esti sigur ca aceasta garnitura este compatibila cu utilajul tau, te rog sa apelezi numarul nostru afisat pe site! De asemenea, suntem deschisi la orice sugestii sau intrebari legate de produsele si serviciile noastre. Suntem mereu aici pentru tine!

Te intrebai de conditiile de garantie in cazul defectelor de fabricatie? Perioada de garantie pentru acest simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T320 se intinde pe o perioada de 6 luni!

Timpul costa bani, si vrem sa te asiguram ca este prioritar pentru noi sa rezolvi orice problema in timp util. Comanda acum acest simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T320 iar noi il vom livra in maximum 24 de ore catre destinatia specificata de tine!

Apeleaza la un service specializat pentru garantia unei lucrari certificate! Daca alegi unul dintre service-urile noastre partenere, beneficiezi de garantie atat pentru produs, cat si pentru montaj!

Specificatii tehnice
25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura