Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S770
Cod produs
BWLDUH5M-NP
Out Of stock
Descriere
Ai primit recomandari sa achizitionezi un alt simering iar tu esti strain de toate aceste informatii? Pentru inceput, vrem sa te asiguram ca nu este nimic in neregula daca partea tehnica a utilajelor nu este punctul tau forte. De ce? Pentru ca indiferent ce probleme intampini in acest domeniu, noi suntem punctul tau forte! Alege de aici un simering pompa hidraulica Bobcat S770 daca sistemul de la pompa hidraulica te notifica ca are nevoie de un update la piese.

Orice tehnologie are aceleasi nevoi de actualizare asa ca nu uita sa-i oferi ultimul upgrade inainte ca utilajul tau sa se bosumfle si sa te ameninte cu greva. Sa stii ca, in mare parte, asemenea giganti ca al tau au nevoie doar de o mentenanta regulata pentu a te feri de probleme. Totul este foarte simplu, asa ca iti recomandam sa nu complici lucrurile.

Magazinul nostru iti va asigura mereu consultanta tehnica gratuita. Este foarte important pentru noi ca tu sa intelegi totul despre produsul pe care il cumperi. De asemenea, stocurile noastre sunt tinute sub observatie pentru ca tu sa beneficiezi de produs in cel mai scurt timp posibil. Si ca sa vezi cat de preocupati suntem de timpul tau, am purtat lungi negocieri legate de livrare si am reusit sa castigam promisiunea unui termen scurt! Pentru toate aceste motive, clientii nostri ne plaseaza inca dupa prima comanda in topul magazinelor preferate!

Cand avem nevoie de un simering pompa hidraulica Bobcat S770 pentru utilajul nostru si care sunt atributiile acestuia?
Rolul unui simering este acela de a se preocupa de o etansare corecta pentru a feri sistemul pe care este montat de eventuale impuritati. De asemenea, un alt obiectiv al sau este acela de a se asigura ca nu se pierde lubrifierea astfel incat sistemul tau sa isi desfasoare activitatea intr-o atmosfera netensionata. Cu toate acestea, in timp pot aparea daune provocate de suprapresiunea existenta in sistemul pe care este montata garnitura, ducand la capitularea simeringului nostru.

Daca sperai ca factorii de risc se opresc aici, afla ca printre cauzele ce duc la compromiterea unui simering se afla si agentii corozivi din lichidul hidraulic. Toate aceste situatii pot conduce catre un scenariu sumbru in care, din cauza aparitiei aerului in aspiratie, trebuie schimbata si pompa. Insa nu este cazul sa fim negativisti inainte de un diagnostic concret.

Ia cu tine acasa serviciul nostru de consultanta gratuita!
Daca ai nevoie de sfaturi, noi suntem la un apel distanta. Clientii magazinului ACN Piese Utilaje beneficiaza de serviciul de consultanta tehnica gratuita apeland la numarul nostru afisat pe site! Daca te sperie teoria, nu-ti face griji! Ne-am ocupat noi deja de ea. Comanda acum piesa favorita iar noi o sa fim ca o carte deschisa pentru toate intrebarile tale.

Acest simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S770 vine cu o garantie de 6 luni de zile, timp in care pentru orice defect de fabricatie, puteti trimite produsul inapoi. In cazul in care ai ratacit certificatului de garantie, nu-ti face griji! In baza numarului de factura noi putem identifica piesele achizitionate si putem astfel verifica timpul de garantie de care acestea mai beneficiaza!

Ai cumparat un produs din magazinul ACN Piese Utilaje? Norocosul a fost acest simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S770 ideal pentru utilajului tau? In cazul acesta, pregateste trusa de scule caci in maximum 24 de ore produsul va ajunge la tine!

Lucrarile realizate de mesteri priceputi sunt trainice, motiv pentru care iti recomandam sa-i oferi piesei achizitionate niste maini de aur! Apeleaza la atelierele de specialitate pentru o interventie de durata.

Specificatii tehnice
25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura