Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rola levier pentru miniincarcator Bobcat S770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S770
Cod produs
VX1T4MDG-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta rola levier miniincarcator Bobcat S770 abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii! Depozitul nostru gazduieste mii de piese de schimb, concepute pentru a face performanta. La o calitate superioara, aceasta rola levier reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau. De ce? Pentru ca a fost conceputa cu atentie si grija, fiind tratata termic pentru a rezista la exploatare intensa. Echipat cu astfel de piese de schimb, utilajul tau va fi pregatit sa cucereasca lumea!

Intretinerea pieselor de schimb reprezinta o necesitate. Pentru a le prelungi viata, piesele de schimb au nevoie de o atentie deosebita. Deoarece sunt supuse unui volum de munca imens, acestea pot intampina probleme pe parcurs. Ai parte de tot suportul nostru! Venim noi cu solutii eficiente si rapide!

Avem produse concepute pentru performanta!
Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, o rola levier miniincarcator Bobcat S770 este o parte componenta a ansamblului levierului ce comanda hidromotoarele de mars.

Beneficii peste beneficii si o super echipa
Tinem la tine si la utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Stim cat de important este sa ai pe cineva alaturi atunci cand iti desfasori activitatea. Acest serviciu iti aduce beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, personalizarea solutiilor in functie de tipul de utilaj si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem conectati solicitarilor tale!

O rola levier pentru miniincarcator Bobcat S770 vine impreuna cu un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea pieselor de schimb. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta rola levier miniincarcator Bobcat S770 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta si iti ridici personal piesa de schimb de care ai nevoie.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces minutios. Din punctul nostru de vedere, orienteaza-te catre specialistii in domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! In plus, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:
• Diametru = 22,2mm
• Latime = 13,6mm
• Lungime = 35,8mm
• Diametru filet: 9,4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura