Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion satelitar pentru excavator Fiat Kobelco E175W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E175W
Cod produs
K1H2ZA4T-AC
Out Of stock
Descriere
Din universul pieselor de schimb, o piesa de schimb pe care ti-o doresti pentru excavatorul tau poate fi chiar acest pinion satelitar Fiat Kobelco E175W - pe care il avem in depozit. Este o piesa de schimb realizata cu atentie la detalii, o piesa originala.
Iti cunoastem nevoile, stim cat de import este sa ai piese de schimb rezistente, pe care sa le poti comanda usor. De aceea, avem grija ca depozitul nostru sa fie aprovizionat si tu sa poti gasi de fiecare data in el piesele de care ai nevoie.
Ai un necesar de piese de schimb? Vorbeste cu noi pentru ca avem un depozit cu mii de piese!

Pinion satelitar Fiat Kobelco E175W - o piesa de cea mai buna calitate!
Recomandarea noastra pentru tine este un produs original Dana Spicer. Din punct de vedere al eficientei si al functionarii optime de-a lungul exploatarii, aceasta piesa de schimb este o alegere de top.
Pinionul satelitar ofera o reparatie de durata, dar daca urmaresti si o extindere a perioadei de exploatare, poti inlocui acele de rulmenti odata cu schimbarea tuturor pinioanelor din ansamblu.
Contacteaza-ne si cere-ne detalii.

Nu stii cum sa identifici piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie? Intreaba-ne!
Pentru acele momente in care nu stii unde poti gasi raspunsul la intrebarile pe care le ai privind utilajul tau, sa stii ca le poti gasi la noi.
Am infiintat un serviciu gratuit de consultanta pentru tine si activitatea ta.
Cum procedezi? Simplu: ne contacteazi, ne spui modelul utilajului tau si colegii nostri de la departamentul de Identificari te ajuta sa identifici piesele de schimb de care ai nevoie.
Simplu si usor! Intreaba-ne.

Pinion satelitar pentru excavator Fiat Kobelco E175W este un produs de calitate care are garantie. Garantia lui este de 12 luni pentru defectiunile din fabrica.
Atunci cand primesti piesele de schimb comandate, certificatul de garantie si factura le vei gasi in colet. Suntem aici! Contacteaza-ne.

Acceleram ritmul pentru ca piesele de care ai nevoie sa ajunga la tine! Piesele de schimb pe care le achizitionezi de la noi ti le livram oriunde in tara, in maxim 24 de ore, acolo unde te afli.
Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site si... relaxeaza-te! Piesele de schimb sunt pe drum catre tine. Suntem foarte rapizi! Vorbeste cu noi si convinge-te.

Atunci cand oferi pieselor de schimb un montaj corect, le prelungesti durata de utilizare. Mai mult, procedand asa, si utilajul tau va functiona mai bine pentru mai mult timp.
Asadar, apeleaza la specialisti si nu improviza. Nu cunosti specialisti? Intreaba-ne pe noi, pentru ca ii stim si ti-i recomandam cu drag.

SPECIFICATII TEHNICE
• Numar dinti: 27
• Diametru interior 72mm
• Diametru exterior 101 mm
• Latime pinion 58.25 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura