Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 434F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434F
Cod produs
FX82CAQ3-MI
Out Of stock
Descriere
Hai sa vedem, iti trebuie pompa electrica alimentare Caterpillar 434F de productie europeana? Are calitate garantata, este pe stoc si vei avea mereu motorul bine alimentat cu combustibil daca o montezi in locul celei defecte! O poti comanda telefonic sau prin formularul de pe site!
Daca vei cauta pe site vei gasi servicii precum consultanta gratuita, depanarea mobila, livrarea rapida, inchirieri de utilaje - toate sunt extrem de utile in bunul mers al afacerii tale!
In caz de urgenta poti cere ajutor partenerilor nostril, tehnicieni cu echipe mobile din toata tara. Ei te pot ajuta cand ramai cu utilajul blocat, vin in punctul tau de lucru si te depaneaza! Suna la noi si vei primi datele de contact ale celui care se afla in zona ta!
Pompa electrica alimentare Caterpillar 434F da puterea motorului!
Crezi ca cei care se trezesc in „pana prostului ” cu rezervorul plin sunt chiar nepriceputi? Nu! I-a lasat pompa de alimentare cu combustibil! Pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor si daca ea nu functioneaza, semnele sunt destul de clare: motorul porneste greu sau deloc, acceleratia nu mai functioneaza, se aud zgomote ciudate, sau, cum spuneam, ramai in pana cu rezervorul plin. Ia-ti o pompa de calitate si nu vei pati ce patesc altii, vei auzi mereu motorul torcand linistit.
Oferim consiliere tehnica. Gratis!
Nimeni nu cunoaste utilajul tau mai bine decat tine! Si totusi uneori nu-i dai de cap! Suna-i pe consilierii nostri, spune-le pe scurt ce problema ai, si vei vedea priceperea si eficienta lor in actiune. Iti vor depista defectul si iti vor indica piesa de care ai nevoie, trebuie doar sa ne suni!

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 434E are garantie extinsa pentru 1 an, esti asigurat ca daca ar exista un defect de fabricatie, pompa ar fi inlocuita!

Pompa electrica alimentare Caterpillar 434F este pe stoc, te asteptam sa o iei din depozitul nostru! Altfel, comanda telefonic sau prin formularul de pe site, ea ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Pompa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului. Curierul va astepta sa verifici pachetul inainte sa platesti ramburs.

Daca doresti ca montajul sa fie realizat de un specialist, ne poti suna pentru a programa interventia la mecanicii nostri, din apropiere de tine.
Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate de la noi, reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice.
Nu ezita sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pentru a-ti da detalii despre acest serviciu, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Specificatii tehnice
Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
Mufa: 2 pini
Debit: 230 litri/ ora
Presiune: 0.68 bari
Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura