Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 434E 434F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434E 434F
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 434E 434F isi indeplineste atributiile cu un succes deosebit.

Inlocuieste modelul original oferind acelasi randament, schimbarea este de durata, iar siguranta in lucru este asigurata.

Locul de provenineta este Europa, vine la pachet cu cartusul filtrant (filtrul din interior) si poate asigura un debit de pana la 140 litri/ora.

Oferta pregatita este avantajoasa iar garantia ce o vei primi la achizitionare ei va fi valabila 1 an de zile.

Daca este piesa de care ai nevoie, comanda si o vom livra in orice localitate din tara, timpul de asteptare fiind de o zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs, piesa fiind achitata dupa verificare atenta a acesteia in prezenta curierului.

Te asteptam si la sediul firmei noastre din Bucuresti daca doresti sa ridici coletul personal, iar informatiile suplimentare ti le vor oferi consilierii nostri tehnici.

Daca doresti ca montajul sa fie realizat de un specialist, ne poti suna pentru a programa interventia la mecanicii care pot ajunge in localitatea ta. Afla mai multe detalii la numerele de telefon afisate!

Codul pompei este: WCGV82L1-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura