Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar CS323C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CS323C
Cod produs
902MXZG3-C-RA
Out Of stock
Descriere
Cu modelul alternativ al pompei de alimentare pentru cilindru compactor Caterpillar CS323C poti avea aceleasi avantaje ale originalei, dar la un pret mai accesibil. Eficienta, siguranta, exploatarea la capacitate maxima sunt doar cateva din beneficiile acesteia.

Ea este fabricata in Europa alaturi de cartusul filtrant (filtrul din interior) si poate asigura un debit de pana la 140 de litri/ora.

Garantia pe care o vei primi impreuna cu pompa va fi valabila 1 an de zile de la data achizitiei.

O poti achizitiona direct de la sediul nostru din Bucuresti sau prin a lua legatura cu angajatii nostri, urmand a fi livrata in domiciliul tau. Dorim sa te stim multumit de produsele si serviciile noastre, de aceea livram rapid si iti recomandam sa verifi continutul coletului inainte de a plati rambursul.

Toate informatiile de care ai nevoie le poti solicita consilierilor nostri tehnici. De asemenea, pentru orice probleme tehnice putem trimite echipa noastra de mecanici in locatia echipamentului tau. La ei poti programa si montajul corect al piesei pentru a te asigura ca aceasta va functiona la capacitate maxima.

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura