Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar TH330B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH330B
Cod produs
OR1V24LD-C-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare pentru incarcator telescopic Caterpillar TH330B este o productie europeana de inalta calitate pe care o recomandam cu incredere. Impreuna cu ea obtii o schimbare sigura si eficienta a piesei originale datorita materialelor rezistente folosite la fabricare.

Debitul asigurat de pompa este de pana la 140 de litri/ ora iar cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in acelasi pachet.

De asemenea, vei avea si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile care sa iti asigure o schimbare rapida in cazul unei situatii neprevazute.

Pentru ridicarea coletului te asteptam la sediul firmei noastre din Bucuresti sau ne poti trimite adresa ta. Astfel vom livra piesa prin curier rapid, ajungand in localitatea ta a doua zi lucratoare. Modalitatea de plata este rambursul, fiind achitata dupa verificarea atenta a piesei.

Montajul trebuie efectuat corect, de aceea iti recomandam sa soliciti interventia unui specialist. Noi dispunem de o echipa de mecanici ce pot efectua reparatii sau alte demersuri necesare direct la punctul tau de lucru. Pentru detalii despre acest serviciu sau produs, contacteaza-ne acum!

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura