Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar IT14G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar IT14G
Cod produs
V8XCMHY9-C-RA
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta pompa electrica de alimentare pentru incarcator frontal Caterpillar IT14G te bucuri de calitate dar si de un pret avantajos.

Ea este o echivalenta a originalului ce prezinta un succes deosebit in privita eficientei si a rezistentei de-a lungul timpului. Locul de provenienta este Europa iar producatorul iti ofera alaturi de ea si cartusul filtrant (filtrul din interior).

Pompa poate asigura un debit de pana la 140 de litri/ora, de aceea o recomandam cu incredere pentru performante excelente.

Daca acest model nu functioneaza la capacitate maxima vei avea un certificat de garantie valabil 1 an. Acesta iti va asigura schimbarea rapida in cazul oricarei situatii nefavorabile.
Te asteptam la sediul firmei noastre aflat in Bucuresti pentru a ridica produsul personal.

Daca esti din alta localitate vei primi piesa a doua zi lucratoare deoarece putem livra prin curier rapid oriunde in tara. In acest caz poti deschide coletul in prezenta curierului pentru a te asigura de intregritatea piesei inainte de achitarea rambursul.

Detalii suplimentare si suport tehnic iti ofera personalul nostru dedicat daca suni la unul din numerele de telefon afisate. De asemenea, la acelasi apel iti poate fi facuta legatura cu mecanicii nostri pentru a programa montajul piesei sau orice alta interventie necesara.

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura